Hogyan hazudjak jobban? Van erre valamilyen technika?
Figyelt kérdés
A hazudás is egy képesség, nem? Én mindig izgulok, ha tudom, hogy nem mondok igazat, mert félek a lebukástól. Hogyan változtassak ezen, hogy nagyon jól hazudjak? Aki azzal jönne, hogy nem szép dolog stbstb. Egy átlag ember 30× hazudik egy nap, ha lány, ha fiú, 10×, szóval a mindennapos tevékenység része, és ezért szeretném ezt jól elsajátítani, most mindegy, milyen célból, mert ez változó. Értelmes, hasznos válaszokat köszi!2015. júl. 8. 21:36
21/30 anonim válasza:
képzeld el,hogy igaz,amit mondasz,beszéld be magadnak,hogy igaz és a végén,ha jól csinálod el is hiszed,ne görcsölj azon,hogy mi lesz ha látja rajtam,hogy hazudok...,ne gondolkodj sokat,csak spontán lökjed a hazugságot,mintha teljes mértékben igaz lenne,és fontos,hogy nézz a szemébe az illetőnek,és ne pislogj túl sokat
22/30 anonim válasza:
A szavazós példádban én is azt mondanám, hogy nem voltam szavazni. Nekem még ez is füllentés, nem ártottam vele senkinek, bár saját hasznom származott belőle, mert elkerültem egy vég nélküli vitát.
A hazugságnál is saját hasznod származik belőle, de nekem ez mégis füllentésnek minősül ... meg lehet kövezni :D
Végülis, ha úgy vesszük jót is tettél ezzel a füllentéssel (ha így vesszük akkor tényleg az), mert nem tudta meg kire is szavaztál igazából és nem kapott agyérgörcsöt. Szóval nézőpont kérdése :D
23/30 A kérdező kommentje:
Én csak a fentebb említett helyzetek, konfliktusok elkerülése érdekében kértem ezzel kapcsolatos tanácsokat, így (reménykedem benne), hogy nem indulnék meg a lejtőn, bár lehet, hogy erre is van módszer, nem lehet tudni, jó lenne tudni róla, mert így sokkal kevesebbet hazudnék átlagban, amúgy most is alig hazudok. És hazudsz* :)
2015. júl. 8. 22:16
24/30 anonim válasza:
bocsi, sok lett az így/úgy vesszük, késő van már nekem az agyaláshoz :D
25/30 A kérdező kommentje:
Jogos :) A lényeg, hogy minden relatív, ebben mindenki kiegyezhet :)
2015. júl. 8. 22:18
26/30 anonim válasza:
1.magabiztosság mint máskor
2.valósághű igazsághoz kapcsolódó mondatok
3.A témához illő reakció.
Ezek a fontosabbak.
27/30 anonim válasza:
Nem hazudni kell megtanulni, hanem igazat mondani!
28/30 anonim válasza:
[link] bár elég későn de ha még kell ezek alapján tudsz csinálni egy listát és azt gyakorold be fontos a gyakorlás elsőre úgyse fog menni
29/30 anonim válasza:
Én nagyon jól tudok hazudni, de azért, mert muszáj volt megtanulni, apám miatt(ezt nem fejteném ki), úgyhogy igazából megfigyeltem, hogyha valaki hazudik, miből veszem ezt észre és ha én hazudtam figyeltem, hogy ezeket a jeleket ne mutassam. (srry a hülye megfogalmazásért)
30/30 egy lány... válasza:
Szerintem az a legfontosabb hogy ne keverd nagy bajba magad,mert ha sokat hazudsz még ha jól is csinálod és lebukni 1000 szer rosszabb mint bevallani az igazat, de ha már ilyen helyzetben vagy inkább gondold át kétszer hogy mit mondasz és ne gabalyodj bele a saját mondandódba. Inkább csempéssz bele némi igazságot és úgy hihetőbb lesz, vagy nyerd el az emberek bizalmát, és így akkor is hisznek neked ha hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!