Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fontos számotokra, hogy...

Fontos számotokra, hogy pontosak legyetek?

Figyelt kérdés
Személyszerint gyűlölöm ha valaki késik. Pl 4re beszélünk egy talit akkor 4 elött 10perccel ott vagyok. De ezt el is várom a másiktól. Jó max 5-10perc késést elnézek de többet nem. Mást is mérgesit ha valaki nem pontos?
2015. júl. 7. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A késés megbízhatatlanságot is jelent. Diákként én is sokat késtem mindenhonnan mert "öntörvényű" voltam, de vállalkozóként benőtt a fejem lágya.

Ebből a tapasztalatból kiindulva, aki késős "fajta" az még nem lett eléggé motiválva az életben ahhoz, hogy ezt "cikinek" érezze. Pedig az! A sikerességhez vezető út egyik lépcsőfoka viszont a megbizhatóság és a pontosság. Persze nem is baj ez, hisz nem kell annyi sikeres ember, kell az a réteg is aki középszerű és mondhatni alkotják a "tömeget", akik úgymond irigyelnek téged... de ezért tenni kell. Azt már persze nem akarják. Hehe :))

2015. okt. 1. 15:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Pont azt figyeltem, mert idén új osztályba kerültem, persze én vagyok a legidősebb (24) ők 17-21ig, hogy mind ugyanazt csinálja, de bírálják egymást. Most vagy én vagyok túl komoly, vagy ők túl "gyerekesek", hogy nem tudják a kötelességeiket. Ha nem érdekli őket a suli, miért vannak bent? Szándékos szabályszegők. Órára is úgy esnek be. Nem vagyok egy stréber, de gáznak tartom, hogy Ennyi idősen nem jöttek rá, hogy ez saját magukért van.
2015. okt. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!