Ti meddig tűrtétek, hogy "madarak" legyetek?
Mikor jöttetek rá, hogy azok vagytok? Mit követtek el ellenetek? Mit tettetek, hogy ez megváltozzon? Sikerült?
Leginkább üzleti- és felszínesebb emberi kapcsolatokra gondolok, de jöhet bármi, ha úgy érzitek, hogy kiírnátok, ha valaki folyamatosan visszaélt a jóindulatotokkal.
Tetszett egy lány. Nem jött össze a dolog, de nem szűnt meg a kapcsolatunk, úgy voltam vele legalább "barátként" a közelében lehetek.
Sok mindent megtettem neki, bizalmas dolgokat osztottam meg velem. Semmit nem kaptam cserébe. Még egy köszönömöt se. Ő nem osztott meg velem semmit az ő életéből, kihasználta azokat a lehetőségeket, amikor segítő kezet nyújtottam neki. Később felnyílt a szemem, és többé nem kerestem. (Ő természetesen nem keresett engem, hiszen jelentéktelen voltam neki).
Igen, pont ilyen "madár" voltam, ahogy a kérdező fogalmazott. Tanultam belőle, többször nem fordul ilyen elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!