Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti meddig tűrtétek, hogy...

Ti meddig tűrtétek, hogy "madarak" legyetek?

Figyelt kérdés

Mikor jöttetek rá, hogy azok vagytok? Mit követtek el ellenetek? Mit tettetek, hogy ez megváltozzon? Sikerült?

Leginkább üzleti- és felszínesebb emberi kapcsolatokra gondolok, de jöhet bármi, ha úgy érzitek, hogy kiírnátok, ha valaki folyamatosan visszaélt a jóindulatotokkal.

2014. okt. 29. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Én akkor jöttem rá amikor reggel a kerti madáretetőben ébredtem és anyám mondta, hogy éjjel alvajárva kotkodákoltam.
2014. okt. 29. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most értem a türelmem végére!Rámászott a pasimra a tesóm sógornője, és van pofája ide mászkálni!Eddig nem szóltam,mert nem akartam balhét,de a pofátlanságnak is van határa!
2014. okt. 29. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok. Ja! És ráadásul úgy,hogy együtt nőttünk fel,én azt hittem barátok vagyunk!
2014. okt. 29. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én sztorim, amikor betelt a pohár: Évekig barátnők voltunk, legjobb barátnők, egy tanfolyamon ismerkedtünk össze, volt amikor kért kölcsön pici összegeket, amiket vissza is adott, ezzel nem is volt baj, mert úgy tekintettem rá mint tulajdon testvéremre. Egészen addig, ameddig kölcsön nem kért egy nagyobb összeget. Volt annyi nálam amennyit kért, de valami megérzés folytán csak 1/3 részét adtam oda a pénznek, mert úgy éreztem hogy nem biztos hogy visszakapom. Amolyan női megérzésféle volt ez. Az volt az indoka, azért kell a pénz, mert nincs pénzük szinte kajára.. Jól van, elmentem odaadtam. Eltelt 1 év, azóta is adja vissza, már ha fillérenként adta volna minden nap, akkor is szerintem ki lenne fizetve! Azóta hogy kértem tőle, hogy jó lenne ha visszaadná azt sem kérdezi meg hogy élek e vagy halok... Amikor szóvá tettem neki hogy azt hittem barátok vagyunk, mert szinte össze voltunk nőve, és éppen ezért csalódtam benne, szó nélkül hagyta.. hát ennyit ért a jóindulatom, és a szeretetem... 24L
2014. okt. 29. 13:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Az eddigiekből leírva és a saját tapasztalataimból is úgy ítélem meg, hogy vannak emberek, akik olyanok, mint a kutyák, addig próbálkoznak, ameddig elér a lánc. Persze ez csak egy képletes és általános példa, mert imádom a kutyákat és lassan jobban megbízok bennük, mint az emberekben. És nem tartom őket láncon, viszont néhány embert ott kéne tartani.
2014. okt. 29. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Szinte azonnal. Csak vártam, hátha a lelkiismerete elindul, addig végig néztem még meddig képes süllyedni.
2014. okt. 29. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
3 Sátán mindig a leggyengébb láncszemet használja fel, és lehetőleg olyat, aki felé szinte a legtöbb érzésed van.
2014. okt. 29. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Tetszett egy lány. Nem jött össze a dolog, de nem szűnt meg a kapcsolatunk, úgy voltam vele legalább "barátként" a közelében lehetek.

Sok mindent megtettem neki, bizalmas dolgokat osztottam meg velem. Semmit nem kaptam cserébe. Még egy köszönömöt se. Ő nem osztott meg velem semmit az ő életéből, kihasználta azokat a lehetőségeket, amikor segítő kezet nyújtottam neki. Később felnyílt a szemem, és többé nem kerestem. (Ő természetesen nem keresett engem, hiszen jelentéktelen voltam neki).

Igen, pont ilyen "madár" voltam, ahogy a kérdező fogalmazott. Tanultam belőle, többször nem fordul ilyen elő.

2014. okt. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!