Ti mennyit szoktatok inni, hogy TELJESEN felszabadultak legyetek?
Hiába iszok, iszok, nem tudok annyira felszabadulni, hogy oda merjek menni egy lányhoz. Ez persze buliban, és az is kb havonta. Berúgva még nem igazán voltam, csak közel hozzá, amikor már kicsit szédelgek, és nehezebb a tánc, akkor abbahagyom, és pihentetem egy kicsit a piát, csak 1-1,5 óra múlva iszom újra. Igazából sokat kell, főleg, ha eszem előtte. 82kg vagyok, és azt olvastam, hogy nagyobb tömegű ember több alkoholt bír el. A külsőmmel semmi baj nincs, sőt. A tánctéren is szegeződnek rám a tekintetek, mert tudok táncolni is, már csak közeledni kellene lányokhoz, és semmi gond nem lenne. Az a baj, hogy annyit sosem iszik egy lány sem, hogy ő kezdeményezzen, inkább csak fiúk szoktak berúgni, lányok nem, mármint ahova én járok.
Általában 4-5 feles lemegy, van, mikor 2 egymás után, meg vagy 2 sör, aztán már csak 1 óra múlva megint 1-2 feles, de ennyivel nem vagyok felszabadult teljesen. Persze józanon sem megy sosem a csajozás. Létezik, hogy még piásan sem megy sehogy? Ti hogy szoktátok ezt? 18F
Ez van velem is, de én nem akarok lerészegedni, azért jó tudni, hogy még mit csinálok, meg emlékezni..
2. irigyellek.. Hogy csinálod ezt? :(
1. vicces volt köszönjük.
Végig ittam a fiatal éveimet, mert csak így tudtam feloldódni. Felnőtt fejjel végig gondolva, nagyon izgalmas jelenség lehettem, mikor raccsolva nyomtam a süket dumát.
Ha eddig eredménytelen voltál az ilyen bulis, beba...s stílusban, akkor hagyd. Valakinek bejön, van akinek nem.
Ha a könnyebb utat választod, egész életedben egy besz@ri leszel.
Hidd el sok szép lehetőséget dobtam el magamtól és dobok el most is, mert gyáva maradtam...
Ha megyünk szórakozni hétvégén, akkor így néz ki a történet.
Kinézünk egy helyet, és utána a vendéglátó egységben csak azt látják.
Kér ált mindenki 5-6 felest(5cl) töményet, meg kísérőnek valami kóla, vagy pitbullt, és utána a feleseket egymás után lehúzzuk, majd egy kis hatásszünet, és a kísérőt is utána küldjük.
Eltelik 10-15 perc, totál KO mindenki!
A sofőr bepakol mindenkit az egyterűbe, és irány a legközelebbi diszkó!
Ettől a kombinációtól nem csak felszabadulsz, de gátlástalan is leszel, csak erős önkontrollal próbáld ki!
5-6 feles fejenként egymás után???
2 egymás után lecsúszik, azt már szoktam érezni, 3-nál nem merek belegondolni, mi lenne, amúgy is őrültnek mondanak, hogy 2-t lemerek csapni egymás után. Nem sok az egy kicsit? Lehet 3-at kipróbálok, de az 5 az nagyon sok, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!