Nektek is valóra válik, amire gondoltok?
Rengeteg ilyen esetet tudok:
-Nagyon szép nőnek tartom az unokatestvérem, mindig szerettem volna hasonlítani rá. Csak ő sötét hajú/szemű, én szőke-kék szemű. Az utóbbi egy évben viszont hallottam már vissza, hogy hasonlítanak a vonásaink, és én is kezdem látni. (második unokatestvér, tehát már nem olyan közeli)
- Megtetszett egy srác egy eseményen. Arra gondoltam, bár érdekelném. Ezek után csak az én társaságom kereste
-Mindigis a hosszú hajú metálosok tetszettek. Csak olyanok udvarolnak már 15 éves korom óta
-Olvastam egy könyvet, amiben a srác beleszeretett a lány hangjába. Arra vágytam, bár ez lenne velem is. Hamarosan megesett, és azóta is sokat hallom zenészektől, hogy az én hangszínemmel szépen lehetne énekelni.
-De így találtam tökéletes ruhákat a boltban, kaptam munkát meg ilyenek
Mennyire gyakori ez?
21N
Mit csinálok,irigykedek?
Mire?Kire?Szánalmas vagy kérdező!
Nevetek rajtad,ahány ilyen megmagyarázhatatlan dolog történt velem leirnam ide,nem hinnétek el,az biztos hogy van egy olyan frankó őrangyalom ami már kihúzott a xarból mikor életveszélyes helyzetbe kerültem,na jó nem is mesélem el hány milliót nyertem mert mindjárt a sárga irigység megesz téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!