Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek is valóra válik, amire...

Nektek is valóra válik, amire gondoltok?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen esetet tudok:

-Nagyon szép nőnek tartom az unokatestvérem, mindig szerettem volna hasonlítani rá. Csak ő sötét hajú/szemű, én szőke-kék szemű. Az utóbbi egy évben viszont hallottam már vissza, hogy hasonlítanak a vonásaink, és én is kezdem látni. (második unokatestvér, tehát már nem olyan közeli)

- Megtetszett egy srác egy eseményen. Arra gondoltam, bár érdekelném. Ezek után csak az én társaságom kereste

-Mindigis a hosszú hajú metálosok tetszettek. Csak olyanok udvarolnak már 15 éves korom óta

-Olvastam egy könyvet, amiben a srác beleszeretett a lány hangjába. Arra vágytam, bár ez lenne velem is. Hamarosan megesett, és azóta is sokat hallom zenészektől, hogy az én hangszínemmel szépen lehetne énekelni.

-De így találtam tökéletes ruhákat a boltban, kaptam munkát meg ilyenek

Mennyire gyakori ez?

21N

2015. júl. 5. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mit csinálok,irigykedek?

Mire?Kire?Szánalmas vagy kérdező!

Nevetek rajtad,ahány ilyen megmagyarázhatatlan dolog történt velem leirnam ide,nem hinnétek el,az biztos hogy van egy olyan frankó őrangyalom ami már kihúzott a xarból mikor életveszélyes helyzetbe kerültem,na jó nem is mesélem el hány milliót nyertem mert mindjárt a sárga irigység megesz téged!

2015. júl. 5. 23:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Javítás;Aki kisegitett,Bocsi Őrangyalocskám!!!El ne menj máshoz-)
2015. júl. 5. 23:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Hidd már el, hogy nem érdekel a pénz, se a tiéd, sem a másé. Van nekem is, pont annyi, amennyi kell.
2015. júl. 5. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért irtam csak,hogy ne menőzz itt a semmivel
2015. júl. 5. 23:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Te vagy az egyetlen, aki itt menőzni próbál, szóval nyilván nagyon nincs rendben az életed, ha bizonygatni kell, milyen jó vagy
2015. júl. 6. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!