Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek is valóra válik, amire...

Nektek is valóra válik, amire gondoltok?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen esetet tudok:

-Nagyon szép nőnek tartom az unokatestvérem, mindig szerettem volna hasonlítani rá. Csak ő sötét hajú/szemű, én szőke-kék szemű. Az utóbbi egy évben viszont hallottam már vissza, hogy hasonlítanak a vonásaink, és én is kezdem látni. (második unokatestvér, tehát már nem olyan közeli)

- Megtetszett egy srác egy eseményen. Arra gondoltam, bár érdekelném. Ezek után csak az én társaságom kereste

-Mindigis a hosszú hajú metálosok tetszettek. Csak olyanok udvarolnak már 15 éves korom óta

-Olvastam egy könyvet, amiben a srác beleszeretett a lány hangjába. Arra vágytam, bár ez lenne velem is. Hamarosan megesett, és azóta is sokat hallom zenészektől, hogy az én hangszínemmel szépen lehetne énekelni.

-De így találtam tökéletes ruhákat a boltban, kaptam munkát meg ilyenek

Mennyire gyakori ez?

21N

2015. júl. 5. 23:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ritka,velem nem nagyon esik meg ilyesmi.Néhányszor találtam nagyon hasonló ruhát,mint amilyet elképzeltem és épp meg tudtam venni..de ezen kívül nekem még semmi nem vált valóra....
2015. júl. 5. 23:08
 2/15 Fëlyne Banshee ***** válasza:

Boszorkány! Égessük meg!

Áh, csak vicceltem. :3

Jah, velem is előfordult már, csak én általában rossz dolgokra gondolok, mert olyan borzasztó depressziós vagyok :C.

Nah, de amúgy jah sokszor előfordul velem ilyen, én eddig nem gondoltam, hogy valami különlegesség lenne, csak ilyen dolog, hogy ezeken jár az agyad és akkor hamarabb észreveszed a dolgokat, meg tudat alatt elkezdesz ezt-azt tenni, hogy valóra váljon a kívánságod :D.

Gondolom, amikor elkezdesz foglalkozni egy adott dologgal, jobban ráfigyelsz, lehet eddig is mondták, hogy szép a hangod, csak nem figyeltél rá és észre sem vetted.

:p

Nekem is a metálosok jönnek ám be :p.

23/L

2015. júl. 5. 23:10
 3/15 opened paradise ***** válasza:
Ha egy pillanatra el is tudom hinni azt,akkor igen. De ez nehéz.
2015. júl. 5. 23:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Csajok el kell hogy keseritsetek benneteket ez nem csak nőknek jön össze,én 41éves pasi vagyok és velem is történnek. Ilyen dolgok,csak velem nagyban,nem ilyen piti dolgok, nálam pénz,pénz,pénz!
2015. júl. 5. 23:39
 5/15 A kérdező kommentje:
És ez miért kéne, hogy engem elkeserítsen? Pénzem nekem is van
2015. júl. 5. 23:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Volt pár eset nekem is:

-kupakot gyűjtöttem, és már le kellett volna adni, de én olyan lusta típus vagyok, aztán anyukám unszolt, hogy adjam már le, én meg mindig arra gondoltam, hogy mi van ha nem veszik át. 1 hónap múlva végül elmentem, és tényleg nem vették át. A másik üzletben kellett leadni.

-ültem a mozi előtt a váróban, unatkoztam, arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha jönne egy barátom is. Abban a pillanatban belépett az egyik barátnőm.

-guess the songon játszottam, gondoltam egy számra és pont az következett, de ugyanígy véletlen lejátszásban a telefonomon is megtörténik

-suliban csoportmunkában a beosztásnál arra gondoltam, hogy az egyik sráccal biztosan egy csapatban leszek. Így történt, és ez már többször is előfordult ugyanezzal a sráccal.

-ovis koromban sokszor elgondolkodtam azon, hogy vajon hogyan láthat egy szemüveges ember. Nesze nekem, szemüveges lettem, de ez bárkivel előfordulhat. :D

-8.os vizsga időszakban arra gondoltam, hogy megkapom mindegyik szóbeliből a felmentést. Megkaptam, pedig a töri tanárom simán mondhatta volna, hogy nem adja meg.

-készültem a következő tanítási napra, nem volt bejelentve semmi doga, felelés, mégis éreztem, hogy tanulnom kell nyelvtanra meg törire. A nyelvtant nem tudtam miért, töriből meg arra gondoltam, hogy tuti felelek. Nyelvtanból írtunk egy bünti dolgozatot, töriből feleltem. Mindkettő ötös lett.

-biosz előtt arra gondoltam, hogy tuti nálam nyílik ki a napló, és ez nem lesz szép felelés. Hármast kaptam.

Több most nem jut eszembe. 15/L

2015. júl. 5. 23:44
 7/15 anonim ***** válasza:

-)

Ezek milyen piti dolgok,nekem többmillió lett a vége,nem ilyen butaságok

2015. júl. 5. 23:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Máshol irigykedj már, utolsó, látni, hogy nem tesznek boldoggá a millióid, és a "piti dolgaink" szúrják a szemed
2015. júl. 5. 23:48
 9/15 anonim ***** válasza:

3hete történt!

Sétáltam az utcán és arra gondoltam milyen jó lenne egy kis pénzt találni az utcán,ugye nem kell mondanom mi történt?

2015. júl. 5. 23:50
 10/15 A kérdező kommentje:
Találtál egy milliót, tudjuk -.-
2015. júl. 5. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!