Mit gondoltok Vajna Timiröl?
Mostanában lehet hallani róla és a botrányairól. Húsvétkor a gyémántos posztjával sokkolta az internet népét és az embereket.
Ui: én tiszta szivemből utálom
És miért utálod?
Irigy vagy?
Te nem használnád ki az alkalmat, ha egy pénzes ürge támogatna mindenben csak úgy?
Csak a hülye nem használná ki...
Nem ismerem szemelyesen, ugyhogy nincs velemenyem rola. De amennyire en tudom nem csinalt semmi rosszat, ugyhogy nem tudom mire velni az utalatot.
Azon keves informaciok alapjan amiket tudok rola vagy lattam vele kapcsolatban azt mondanam hogy nincs vele semmi baj, egy normalis no.
Arra kivancsi lennek mivel sokkolta az embereket. Kiskutyakat gyilkolaszott?
Húsvétkor kiírta a facebook oldalára h
"Remélem h minden nő GYÉMÁNT nyakláncot kaptt férjétől! Minden nő megérdemli a gyémántot!" És egy több száz milliót érő nyakláncot kezdett mutogatni az ork nyakán. Sokan meg hőbörögni kezdtek a képe alatt h sokaknak még kenyérre se
telik nemhogy gyémánt nyakláncra
Neki telik kenyerre meg gyemant nyaklancra is.
Ez miota bun?
"Olyan férje van ami akár a nagyapja is simán lehetne. Látszik h csak a pénzért "szereti"."
Meg ha ez igy is van: ez miota bun? Tudtommal nem csapta be az oreget semmivel, nem adta ki magat masnak ami.
Ket felnott ember ugy dont hogy osszehazasodik. Ehhez kinek mi koze van, barmi legyen is a motivaciojuk?
A facebook-megosztason haborogni meg rohejes. Gondolom nem vagy VT ismerose igy neked az a megosztas nem szolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!