Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok Vajna Timiröl?

Mit gondoltok Vajna Timiröl?

Figyelt kérdés

Mostanában lehet hallani róla és a botrányairól. Húsvétkor a gyémántos posztjával sokkolta az internet népét és az embereket.

Ui: én tiszta szivemből utálom

2015. jún. 30. 00:13
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Az a nő buggyant.
2015. jún. 30. 17:14
 12/37 anonim ***** válasza:
hogy lehet "tiszta szívből utálni" olyat akit nem is ismersz??? pontosítanék, te inkább irigy vagy. én sem értek egyet a dolgaival, meg persze hogy pénzért házasodott, de akkor sem írnék ilyet hogy tiszta szívből utálom...ez annyira de annyira túlzás.
2015. jún. 30. 19:59
 13/37 anonim ***** válasza:
dehogy buggyant. azok alapjan amit leirtal idaig, inkabb te vagy az.
2015. jún. 30. 20:06
 14/37 A kérdező kommentje:
Ha ennyire odavagytok érte nyaljátok ki ;)
2015. jún. 30. 20:20
 15/37 anonim ***** válasza:

Lehet utálni, mivel megismerte mindenki aki hallott a hőstetteiről. Ezek a fajta emberek mindent kiteregetnek magukról, amihez aztán semmi közünk és egyáltalán nem vagyunk rájuk kíváncsiak.

Engem úgy ahogy van nem érdekel, nem facebokozok, nem nézek tévét, nem foglalkozom vele. Egyébként tényleg nem tudom ki ez.

első voltam.

2015. jún. 30. 20:23
 16/37 anonim ***** válasza:
jajj de besértődött valaki, csak nem betalált? :))) Nem, nem vagyok érte oda, csak nem foglalkozom vele. Én pl. a VV Julicsika Pistike jellegü celebecskéktől irtózom, de nagyon, de nem is olvasgatok róluk, vagy nézem a fb oldalukat stb...ez a normális viselkedés, sajnálom ha nálad ez az "odavan érte" kategória.
2015. jún. 30. 20:28
 17/37 anonim ***** válasza:

Mi az, amikor kiderul hogy masok nem ugy gondolkoznak mint te akkor besertodsz?

Pontosan ugyanugy nem vagyok oda erte ahogy nem is utalom. Nem ismerem, ennyi. Ha ismernem szemelyesen, el tudnam donteni hogy kedvelem-e vagy nem, de csak azert mert gazdag nem fogom elkezdeni zsigerbol utalni.

Valtoztass inkabb a sajat eleteden, hogy ne kelljen masokra irigykedned.

2015. jún. 30. 22:38
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem talált be semmi :D csak irritál h mindig ő folyik a csapból
2015. jún. 30. 23:00
 19/37 anonim ***** válasza:
hol? En egyaltalan nem talalkozom a nevevel.
2015. jún. 30. 23:03
 20/37 A kérdező kommentje:
Van facebookod utolsó?
2015. jún. 30. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!