Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 éves lány vagyok és kicsit...

20 éves lány vagyok és kicsit duci. Már szeretnél barátot de nem foglalkoznak velem a fiúk hiába próbálok akár én közelíteni. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 10:54
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen a segítséget
2015. júl. 4. 17:31
 32/41 anonim ***** válasza:
16%

Nem vagy csúnya, előbb-utóbb találsz olyan pasit, aki önmagadért fog szeretni. Az én pasimnak pl. nem tetszenek a sminkelt csajok meg a csontikák sem. Hát vannak ilyen férfiak is, igaz nem sokan. Mellesleg majdnem minden túlsúlyos ismerősömnek van párja. Persze ha a legmenőbb, legjóképűbb pasikat szemeled ki, valszleg kosarat kapsz, mert nekik topmodell csaj kell, meg az is fontos,h menőzzenek a

haverok előtt, a túl jó buxákat meg úgyis csak egy jó numerának tekintik.

g ilwwy

2015. júl. 4. 17:48
 33/41 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem az olyan fiú a célom. nekem csak az számít hogy szeressen legyen hűséges és normális. az nem érdekel hogy néz ki.
2015. júl. 4. 18:21
 34/41 anonim ***** válasza:
40%

" előbb-utóbb találsz olyan pasit, aki önmagadért fog szeretni"

Ez a mesékben szépen hangzik, de a valóságban nem fog működni. Ha a kérdező megváltozna, akkor ös önmaga lenne, csak jobban nézne ki. Az első benyomástól kezdve, a hosszabb távú dolgokig azért igenis számít a külső, elég csak itt elolvasni hány embernek az a gondja hogy "ellustul" a párja és nem akar neki tetszeni.

Meg jól hangzik mindig hogy "fogadjon el így ahogy vagyok"... de miért is fogadna el bárki, ha talál jobbat? Miért vennék meg egy ütött-kopott, lepukkant Suzukit, ha kaphatok tip-top állapotban lévőt is. Pedig Suzuki-Suzuki, mégis nagy a különbség.

Azt meg végképp nem értem, minek álltatni valakit hogy "maradj csak ilyen" hogyha sokkal jobb lenne neki is ha megváltozna....

És pasiként megmondom, hogy a csúnyább lányokat is pont ugyanúgy kihasználják, és kósza numerának tekintik, mert sokkal inkább kihasználhatóak mint egy "top" csaj aki évekig kéreti magát.

2015. júl. 4. 18:45
 35/41 anonim ***** válasza:
Sztem meg igenis szép lány:)
2015. júl. 4. 20:11
 36/41 anonim ***** válasza:
am pár nyomi biztos van, de rendes srácok is akadnak nyugi.
2015. júl. 4. 20:12
 37/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat jól esik
2015. júl. 4. 20:40
 38/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki segített. Egy fiú elhívott találkozni holnapra remélem minden jól alakul majd.
2015. júl. 5. 15:14
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Sikertörténet :D
2015. júl. 5. 15:16
 40/41 anonim ***** válasza:
Majd mondd el hogy mi volt. Irigylem hogy megcsókolhat;)
2015. júl. 6. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!