20 éves lány vagyok és kicsit duci. Már szeretnél barátot de nem foglalkoznak velem a fiúk hiába próbálok akár én közelíteni. Szerintetek mit tegyek?
Nem vagy csúnya, előbb-utóbb találsz olyan pasit, aki önmagadért fog szeretni. Az én pasimnak pl. nem tetszenek a sminkelt csajok meg a csontikák sem. Hát vannak ilyen férfiak is, igaz nem sokan. Mellesleg majdnem minden túlsúlyos ismerősömnek van párja. Persze ha a legmenőbb, legjóképűbb pasikat szemeled ki, valszleg kosarat kapsz, mert nekik topmodell csaj kell, meg az is fontos,h menőzzenek a
haverok előtt, a túl jó buxákat meg úgyis csak egy jó numerának tekintik.
g ilwwy
" előbb-utóbb találsz olyan pasit, aki önmagadért fog szeretni"
Ez a mesékben szépen hangzik, de a valóságban nem fog működni. Ha a kérdező megváltozna, akkor ös önmaga lenne, csak jobban nézne ki. Az első benyomástól kezdve, a hosszabb távú dolgokig azért igenis számít a külső, elég csak itt elolvasni hány embernek az a gondja hogy "ellustul" a párja és nem akar neki tetszeni.
Meg jól hangzik mindig hogy "fogadjon el így ahogy vagyok"... de miért is fogadna el bárki, ha talál jobbat? Miért vennék meg egy ütött-kopott, lepukkant Suzukit, ha kaphatok tip-top állapotban lévőt is. Pedig Suzuki-Suzuki, mégis nagy a különbség.
Azt meg végképp nem értem, minek álltatni valakit hogy "maradj csak ilyen" hogyha sokkal jobb lenne neki is ha megváltozna....
És pasiként megmondom, hogy a csúnyább lányokat is pont ugyanúgy kihasználják, és kósza numerának tekintik, mert sokkal inkább kihasználhatóak mint egy "top" csaj aki évekig kéreti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!