Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 éves lány vagyok és kicsit...

20 éves lány vagyok és kicsit duci. Már szeretnél barátot de nem foglalkoznak velem a fiúk hiába próbálok akár én közelíteni. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 10:54
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Legalább akkor nem reménytelen.
2015. júl. 4. 13:48
 22/41 anonim ***** válasza:
42%

Látom nagyon le lettem pontozva, de ettől még a kérdező szebb nem lesz.

Nem leszólni akarom őt, de szemmel láthatóan nem az a lány, akinek semmit nem kell tennie a szépségéért. Szerintem ha lefogyna, és tartaná azokat amiket mondtunk neki, akkor egy normális lányként nézhetne ki.

Az a baj a "fogadd el magad" dologgal is, hogy amíg nem kap senkitől pozitív visszajelzést, addig magát sem fogja tudni elfogadni. Másrészt miért fogadjuk el azt, amit jobbá is tehetünk?

2015. júl. 4. 13:53
 23/41 anonim ***** válasza:

Szerintem normális csaj, én simán ismerkednék vele. Én nem szeretem ha valaki sminkel, alapból (jó, lehet olyan hogy egy pattanást valahogy le-alapozózni)

szóval ha nem szereti, semmi gond, van aki feleslegesnek tartja.

Lefogyni? Minek, ha jól érzi magát, vagy szeret jókat enni, vagy semmi baj önmagával csak az, hogy erre fogja a pasihiányt. hja, könnyebb lefogyni, mint találni olyan pasit aki pont a ducibbakat szereti? ezt kéne eldönteni.

A hajaddal tényleg kéne valamit kezdeni, ez így unalmas/túl konzervatív, olyan "túl rendes lány"-os.

Amúgy teljesen jó, nincs min aggódni.

2015. júl. 4. 14:13
 24/41 anonim ***** válasza:
38%
Minek lefogyni? Talán mert kövérnek lenni se nem egészséges, se nem esztétikus. A létező legnagyobb baromság a "fogadd el magad ducin" is szöveg. Igenis annyira erőltesse meg magát az ember, hogy egy normális testsúlyra lefogy.
2015. júl. 4. 14:24
 25/41 anonim ***** válasza:
23%

"Lefogyni? Minek, ha jól érzi magát"

Hagyjuk már ezt...ki az aki kövéren érzi jól magát? Aki tükörbe néz, és egy elhanyagolt, hájas testet lát, az ne mondja már azt hogy ettől jól érzi magát. Nem is beszélve arról hogy mennyire megterheli a szervezetét. Főleg ha már a futás lett felhozva, azzal hosszabb távon szét is vághatja az ízületeit a túlsúly miatt.

"erre fogja a pasihiányt"

Erre lehet is fogni, tekintve hogy így nem jön be a pasiknak, egyre elkeseredettebb és önbizalom hiányosabb lesz, onnantól pláne nem akar majd senki mellette lenni.

"hja, könnyebb lefogyni, mint találni olyan pasit aki pont a ducibbakat szereti?"

Persze, kereshet olyat aki a "ducit" szereti, de ez mondjuk 1000-ből 1, ha meg fogyna kicsit, adna a külsejére, akkor rögtön nagyobb esélye lenne.

2015. júl. 4. 15:04
 26/41 anonim ***** válasza:
70%
1000ből 1?? Akárhová nézek semmivel nem kisebb a párnélküli ducik aránya mint a vékonyaké. Rengeteg kapcsolatban lévőt és házast ismerek akik kövérek, szóval van kereslet a kövérebbekre is . Jó természettel kedvességgel sokszor könnyebben találnak párt mint egy vékonynak aki játssza a flegma királylányt .
2015. júl. 4. 15:44
 27/41 anonim ***** válasza:

A vonásaid szépek, és pár kiló mínusszal tényleg javulna az arcod. A szemed nagyon szép, a hajad színe is tetszik, bár mehetne valami még inkább mahagón árnyalat (egy leheletnyivel vörösesebb a jelenleginél).

Aki a szemüveg meg a fehér bőr miatt beszólt, az tudja,

hová mehet, ezen aztán tényleg nem múlik. Nekem is fehér bőröm van, és világ életemben szemüveges voltam, sose volt gond a pasizással.

Annyiban egyetértek, hogy hangsúlyosabb keret mehetne. És inkább egyenes haj, hosszítja az arcot.

2015. júl. 4. 16:49
 28/41 anonim ***** válasza:
47%

"Tyűűű...hát jelen állapotodban tény hogy rettentő csúnya vagy. "

Azért ezen behaltam. Én vékony vagyok a képen látható lányhoz képest, de ha ilyen szép sima arcbőröm lehetne... A szemöldököd ki kéne szedni, de nem nagyon, épp csak annyira, hogy látszódjon, hogy foglalkozol magaddal. És a hajaddal is lehetne valamit csinálni. Lefogyni időbe telik, de alapvetően a hozzáállásodon kéne változtatni: ápoltnak kell kinézni. Ezért javasoltam szemöldökszedést pl. Illetve nagyon szép, telt száz van lehetne valamilyen színű rúzst használnod Nem túl erőset. Nekem is vastagabb az ajkam, ezért picit kirúzsozom. Ne félj a sminktől, igazság szerint, mire beérek az egyetemre, lekopik, de marad valamennyi, és az már ad valami alapszínt a számnak. Egyszerűen csak nem mindegy, hogy mit látnak, mennyire foglalkozol magaddal. És egy minimális szempillafestés jöhetne hozzá, de mondjuk csak szempilla, ne sminkeld túl magad, főleg, ha nem is vagy olyan egyéniség!

Szerintem olyan rúzst használj, ami se nem túl világos, se nem túl sötét, mert mindkettő természetellenes, és ha nem szereted nagyon a sminket, akkor az nem való neked.

Ilyesmi egész jó lenne: [link]

És azon kívül próbálj meg csinosan öltözni. Kitalálhatom, hogy általában pólóban és farmerban jársz? Az ember ne hordjon olyat, ami nem áll jól neki, de azért én beújítanék pár ruhát. Póló helyett lehet például blúzt hordani, pulcsi helyett olyan kosztüm felsőt, ami nem annyira elegáns, hanem elmegy hétköznapra is: mostanában vannak ilyenek és divatos is. Keresek egy képet.

[link]

Ez alá például felvehetsz egy sima fehér felsőt, és máris nem ünnepi.

[link]

Itt a lány kosztüm felsőt visel, de hétköznapi a ruhája. Nem pólóban van, hanem blúzban. A magassarkú sokat csinosít, de gáz, ha nem tudsz benne menni, utóbbi esetben inkább hanyagold. Bakancsot is lehet vonzón hordani, bár tény, hogy ahhoz jól kell kinézni.

Keress blogokat a témában, elég sok van.

2015. júl. 4. 17:04
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha fehér a bőröd, és mondjuk utálsz napozni, vagy ilyesmi, akkor vigyél vöröses árnyalatod a hajadba. fehér bőrrel és zöld szemmel már jól néz ki. És legyen frizurád. Mert most mindenhol ugyanolyan hosszú a hajad.
2015. júl. 4. 17:05
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
3.x is én: összességében nem az a baj szerintem, hogy kövér vagy, vagy szemüveges, vagy nem sminkelsz, vagy így vagy úgy, hanem ezek összege: elhanyagoltnak látszol. Ismerek kövér nőt, aki nagyon ügyesen bánik például az arcával (munkája szerint is kozmetikus), ügyes frizurákat csinál, jók a ruhái. Férjhez is ment már. :)
2015. júl. 4. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!