20 éves lány vagyok és kicsit duci. Már szeretnél barátot de nem foglalkoznak velem a fiúk hiába próbálok akár én közelíteni. Szerintetek mit tegyek?
A futással kitörölheted. Helyesen kell mellé étkezni, tornázni, kondizni, csak a futás sz*rt se ér. Így ne csodálkozz, ha duci maradsz. Pláne ha olyan kifogásokkal jössz, hogy "családi okok miatt abbamaradt"
Tornázni otthon is lehet, van annyi ingyenes videó, mint a szemét.
De csak a futástól nem fogsz fogyni (főleg úgy nem, hogy már abba is hagytad). Meg az sem mindegy, hogy mennyit futottál.
Ne egyél/igyál cukros dolgokat egyáltalán. A tésztákat kerüld, csak teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket fogyassz és igyál vizet. Ja és szépen menj fel a kaloriabazis.hu oldalra és vezesd a napi beviteledet és ügyelj arra, hogy deficited legyen kalóriából minden nap.
Ha nem is mozogsz egyáltalán, csak kevesebbet eszel, már az is elég ahhoz, hogy elkezdj lefogyni (én fél év alatt így lefogytam 15 kilót).
Nálad olyan érzésem van, hogy az akaraterővel vannak súlyos gondok inkább...
A hajaddal lehetne egy kicsit kreatívkodni, feldobni valamivel, rengeteg ötletet találsz az interneten, akár újságokban is, illetve a másik alternatíva a stílusváltás.
Kár, hogy a sminkelést abszolút elutasítod, persze valamilyen szempontból meg lehet érteni. Pedig szerintem a szemedet is nagyon szépen ki lehetne emeleni.
A 9-es válaszoló jól mondja, az arcot a fogyás is remekül tudja formálni. A sport amúgy is alap. :)
Szóval nem reménytelen az ügy, kicsit sem, csak tenni kell érte, illetve nyitottnak lenni az újdonságokra, változtatásra.
ahogy írtam korábban: kozmetikus: arckezelés, szemöldökszedés é én javaslom a szemöldököd festését is, túl világos a hajadhoz képest
fodrász: javasolok egy rövidebb hajat, valami világosabb színű melírral pl 2 különböző árnyalatú világos barnával, vagy egy sötétebb szőke + világos barna
és ezt a szörnyű szemüvegkeretet cseréld le valami fejformádhoz illővel!
Mellesleg az arcodon is látszik, hogy van vagy 20 kg felesleged, a fogyás közben onnan is le fog menni
Próbálj lefogyni mindenképpen, nem csak a fiúk miatt, hanem mert a "duciság" elég egészségtelen, pár év múlva, akár a cukorbetegség, magasvérnyomás,koleszterin-probléma is lehet belőle, nem is beszélve az esztétikai dolgokról.
Fogd vissza az evést, és sportolj, vagy esetleg számolgasd ki a kalóriákat, minden étekre/termékre rá van írva, biológia érettségin is volt ilyen feladat, tehát ezt csak meg tudod csinálni. :)
Sok sikert.
u.i.: ha én sokat zabálok, akkor sem hízok meg, kicsitr pókhasam lesz, de ha valami olyan hatás ér, egy hét alatt lemegy.
Tyűűű...hát jelen állapotodban tény hogy rettentő csúnya vagy.
Fogyás:
Mindenképp jót tenne, arcodon sokat dobna. Nincs undorítóbb mint egy toka a lányon.
Fehér bőr:
Itt a nyár, lehet barnulni.
Szemüveg:
Lehet valami divatosabb, feltűnőbb, vagy el kell tüntetni és kontaktlencse.
Smink:
Az valamilyen szinten muszáj, kiemelni a szemed legalább. Vagy festett szemöldök, lehet hogy "buta p..csa" kinézeted lesz, de ha pasit akarsz akkor el kell adnod magad.
Haj:
Ahogy már írták, új frizura is sokat dobna.
Ha fogynál akkor az arcod is változna valamennyit, de ha nem akarsz akkor szerintem nélküle is tudnál tenni néhány dolgot az ügy érdekében.
Először is valamilyen más formájú, fiatalosabb szemüveget kellene választanod mert szerintem a mostani kicsit öregít. Esetleg kipróbálhatnád a kontaktlencsét is.
Nem tudom, hogy szeded-e a szemöldöködet vagy alapból ilyen, de szerintem a végét kicsit szedhetnéd vékonyabbra és úgy mindjárt más formája lenne. Egy kozmetikus biztosan meg tudná csinálni.
Nekem innen úgy tűnik, hogy a hajad kicsit göndör/hullámos, pont olyan se nem egyenes és se nem göndör. Nem mondom, hogy vasald vagy göndörítsd be mert nem tesz jót a hajnak illetve nem tudom, hogy egyáltalán neked tetszene-e vagy van-e hozzá eszközöd, de lehet, hogy jobban állva. Valamint talán egy kicsit rövidebb fazon és világosabb hajszín is jobban mutatna.
Nem tudom, hogy miért utasítod el teljesen a sminkelést, persze megértem és ez csak a te döntésed. Viszont a szemeid szépek és szerintem azt ki lehetne emelni, szempillaspirál, szemceruza. Szerintem a szemöldöködet is lehetne egy kicsit árnyalni. Én ezt egyáltalán nem tartom soknak vagy túlzásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!