Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy képes valaki beszélni a...

Hogy képes valaki beszélni a semmiről?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki képes a semmiről beszélni, múltkor 20 percet beszélt semmiről (néztem az időt) úgy hogy a másik embert szóhoz se engedte jutni... de ha nincs leállítva még 20 percen túl folytatta volna.

És nem magányos ember a feleségével él van 2 gyereke és egy unokája munkahelyén is több emberrel van körülvéve.

#beszélés #semmiről
2015. júl. 2. 06:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalhattad,úgy.

Én órákat el tudok dumálni a semmiről a legjobb barátommal,annyira egy hullámhosszon vagyunk,meg van még egy csaj is,akivel nagyon megy...:D

2015. júl. 2. 06:38
 2/5 anonim ***** válasza:
töridogákban oldalakat vagyok képes a semmiről írni, felelésnél ugyan ez :D rizsa-rizsa-rizsa kész, és bejön :D
2015. júl. 2. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ettől érzi magát valakinek. Bizonyára üvölt a fejében a csend, azt próbálja elnyomni a lélegzetvétel nélküli pofázással.
2015. júl. 2. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Van akinek mély mondanivaló van a lelkében, mégis hallgat.

És van akinek nincs mondanivalója, mégis állandóan csak beszél és beszél...

Szómenése van...

2015. júl. 3. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:

# 3

Hát azt már észrevette mindenki hogy kicsit buta az ember vannak érdekes dolgai :D

2015. júl. 3. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!