Minek tartsam a családommal a kapcsolatot, ha amúgy sem tudunk beszélni semmiről se?
Figyelt kérdés
A szüleimmel nem tudok megbeszélni semmit se, az öcsémmel meg semmit se beszélek, ö 17 éves
én 20/F (külön élek)
2014. dec. 31. 19:59
1/3 anonim válasza:
Mert szamithatsz rajuk, akarmi tortenjek. A csalad nagyon fontos, ezt nefeledd
2/3 anonim válasza:
Azért mert ha, bármi történik veled, kihez fordulsz segítségért. Majd te is egyre jobban felnősz, a tesód is és változik a dolog nyugi.
3/3 anonim válasza:
Kedves válaszolók, akkor én vagyok a kivétel. Kb SOHA semmiről nem tudtam beszélni a családommal. Hiába vagyunk 4-en testvérek, egyedül 1 bátyámra számíthattam. Öcsém tizenévesen már mesterien értett a zsaroláshoz, követelőzéshez, stb. Szüleim MINDIG mindenben nekik adtak igazat. Nem volt felvilágosítás, nem volt őszinte beszélgetés, bizalom ,semmi. Ha 1-2x el is mondtam valamit anyámnak, mindenki tudott róla, vagy később a képembe vágta. Most, ha nagy ritkán szükség lenne rá, inkább megoldom máshogy a dolgokat. Akárhányszor megpróbálok valamit mesélni neki, őt nem érdekli. Ez lehet fb, internet, tv, film, könyv, bármi. Ha jó dolgot mesélnék, irigyli. Ha a bajomat mondom, letámad, hogy neki még rosszabb. Ha megkérem, hgoy vigyázzon a gyerekre, mert kicsit kettesben lennénk, rávágja, hogy neki is mindig ott voltunk! Ha mondom, hogy párom picit foglalkozhatna agyerekkel, rávágja, hogy neki se segített, mert agyerek, háztatás a nő dolga! Beleköt abba hogy párommal együtt járunk boltba, vagy sokat voltam vele a gyerek előtt, vagy milyen filmet nézünk, mikor fekszünk, párom miért alszik napközben, miért járunk több boltba, stb... Konkrétan semmiről nem lehet vele beszélni! Ja, és imádja magát fényezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!