Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy találhatnám meg a boldogs...

Hogy találhatnám meg a boldogságom?

Figyelt kérdés
Sajnos már egy jó ideje frusztrált, boldogtalan, motiválatlan ember vagyok. Nem szeretnék ilyen lenni. De egyszerűen nem találom rá a módot hogy kilábaljak ebből az állapotból. Valami jó tanács?
2015. jún. 28. 08:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kezdj el foglalkozni önmagaddal, a belső világoddal. Akármilyen önismereti program jó kezdésnek.
2015. jún. 28. 08:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezzel próbálkozok, könyvet is olvasok a témába, de nem érzek sok változást...
2015. jún. 28. 08:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdező ffi vagy nő vagy?
2015. jún. 28. 08:50
 4/12 A kérdező kommentje:
férfi
2015. jún. 28. 08:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Sportolsz?
2015. jún. 28. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is motiválatlan vagyok,42éves leszek,igaz én most találtam valamit ami kicsit tud érdekelni!

Rengeteg ilyen ember vagy a szegénység a nélkülőzes miatt

2015. jún. 28. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:
" a szegénység a nélkülőzes miatt" Egy frászt! Magadban keresd a hibát!!!!!!!
2015. jún. 28. 09:17
 8/12 A kérdező kommentje:

@08:55

Pedig 08:55-nek hatványozottan igazat tudok adni. Persze magunkba keressük a hibát. Boldog lehet az ember egy szelet száraz kenyérrel is, csak ez nem az a társadalom...

2015. jún. 28. 09:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Akiket pedig ismerek, kiegyensúlyozott sikeres, boldog embereket, egyikőjük sem nélkülözik anyagi javakba.
2015. jún. 28. 09:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsőként ügyelj arra, hogy az alapvető biológiai szükségleteid ki legyenek elégítve: egyél-igyál eleget, szexelj eleget. Ha ezzel megvagy, következő lépésként próbálj kialakítani kényelmes életet: aludj rendesen, ha betegséged van, gyógyíttasd meg magad (ha lehetséges), legyen egy kis félretett pénzed, hogy biztonságban érezd magad és ne a jövő miattai aggodalmaiddal rágódj.

A nehezebb rész most jön: szeress. Ápold rokoni, baráti kapcsolataid, találj társat. Ennél már könnyebb a következő szint, a szellemi igényeid kielégítése. Játssz, művelődj, szórakozz, olvass, hallgass zenét, nézz filmeket, táncolj, sportolj, alkoss.

2015. jún. 28. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!