Hogy találhatnám meg a boldogságom?
Én is motiválatlan vagyok,42éves leszek,igaz én most találtam valamit ami kicsit tud érdekelni!
Rengeteg ilyen ember vagy a szegénység a nélkülőzes miatt
@08:55
Pedig 08:55-nek hatványozottan igazat tudok adni. Persze magunkba keressük a hibát. Boldog lehet az ember egy szelet száraz kenyérrel is, csak ez nem az a társadalom...
Elsőként ügyelj arra, hogy az alapvető biológiai szükségleteid ki legyenek elégítve: egyél-igyál eleget, szexelj eleget. Ha ezzel megvagy, következő lépésként próbálj kialakítani kényelmes életet: aludj rendesen, ha betegséged van, gyógyíttasd meg magad (ha lehetséges), legyen egy kis félretett pénzed, hogy biztonságban érezd magad és ne a jövő miattai aggodalmaiddal rágódj.
A nehezebb rész most jön: szeress. Ápold rokoni, baráti kapcsolataid, találj társat. Ennél már könnyebb a következő szint, a szellemi igényeid kielégítése. Játssz, művelődj, szórakozz, olvass, hallgass zenét, nézz filmeket, táncolj, sportolj, alkoss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!