Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez betegség?

Szerintetek ez betegség?

Figyelt kérdés
Utálok emberek közt lenni(kivéve a barátaimat és a családomat),elég sokszor megbámulnakcsak azért,mert máshogy nézek ki stb....a boltba is inkább apámat küldöm el vagy valaki mást.Ez betegség vagy valami fóbia?
2015. jún. 26. 04:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet csak beképzeled ezt "megbámulnak" dolgot.

Kérdés hogyan öltözködsz?

Kihívóan, nem hétköznapin?

Nem mindegy.

Szerintem semmi baj nincs veled, nem kell betegséget vizionálni oda,ahol nincs.

Nyugodj meg,öltözz normálisan és tessék emberek közé menni!:)

2015. jún. 26. 04:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem bírok normálisan öltözni :D nekem nem jönnek be a divatos cuccok és az ecset haj és a többi dolog.Bakancsban,kockás ingben,levágott szárú nadrágban járok és a hajam is kék :D
2015. jún. 26. 04:49
 3/7 anonim válasza:
Pont ilyen fiúk nincsenek a közelemben..😒😒
2015. jún. 26. 06:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kieménygyereknek érzed magad, akkor miért nem vállalod a kinézeted? otthon könnyű ám "másnak" lenni.
2015. jún. 26. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Rövid nadrág, póló, edzőcipő,farmer,ing...stb.

Ecset haj véletlenül sem.

Ennyi.

És máris nem fognak nézni az emberek.

Ha feltűnően öltözködsz miért csodálkozol, hogy bámulnak?

Már ne haragudj, de elég műbalhé szagú ez a kérdés...

1-es voltam.

2015. jún. 26. 07:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Na ez az!Már az előtt is ez voltmielőtt így kezdtem volna öltözködni.A munkatársaim többségét is azért utálom,mert nem tudnak a saját dolgukkal foglalkozni savanyodjon meg a reggeli kakaójuk....A többitől mindig csak az jön,hogy ab ezt mondta gh pedig ezt...a fagy kivan az ilyen unalmas életű,Szomszédokon és Született feleségeken nevelkedett balfahrhmmokból mint pl.a szomszédom aki,ha jött hozzám valaki mindig szorgosan elmondta fateromnak percre pontosan ki,mi,mikor és hogy jött amikor ő nem volt otthon.
2015. jún. 26. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem baj.Kicsit antiszociális vagy.Nem bírsz emberek között lenni,nem akarasz barátkozni.Egy szóval kerülöd a szociális,társasági életet.
2015. jún. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!