Édesanyámnak dühkezelési problémái vannak, mit tegyek? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Édesanyám nővér, súlyos dührohamai vannak, a foglalkozása miatt félek, hogy ha gyámság alá helyeznék, nem dolgozhatna betegekkel. Természetes számára a kiabálás, mindent agresszíven próbál megoldani, ha idegennel, kollégákkal, betegekkel beszél, elvékonyítja a hangját és meghúzza magát, így ,,szerencsére" csak a közvetlen környezete szenved a viselkedése miatt. Rendszeresen kopogtatnak nálunk a szomszédok, hogy a kiabálása még az utcára is kihallatszik, így én, aki egy lakásban vagyok vele, fokozottan szenvedek emiatt. Nem telik el nap, hogy ne veszekedne, próbáltam már konfrontálódni vele, próbáltam ignorálni, de semmi nem működött, teljesen tanácstalan vagyok és a tanulásban is hátráltat engem, mindig nem tudok elmenni itthonról. 20 éves vagyok, még anyagi okokból nincs lehetőségem különköltözésre.2015. jún. 14. 20:08
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy elismerni természetesen nem akarja, hogy baj van. Kezelésről, nyugtatók szedéséről hallani sem akar... :S
2015. jún. 14. 20:09
2/4 anonim válasza:
Adok en penzt neked,hogy elkoltozz.
3/4 anonim válasza:
fizetsz egy jóképű srácnak,aztán felmész vele,aztán hirtelen leugrasz a közértbe 1 órára.
a srác addig beintézi és nyugi lesz pár hétig.
4/4 anonim válasza:
viccen kívül vegyél neki kalcium magnézium táplálék kiegészítőt és etess meg vele napi 1-2 szemet valahogy.
minimum napi 250mg magnéziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!