Miből fakad a férfiasság? Illetve a férfiasság mennyiben azonos a keménységgel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy pl. egy izmos, hallgatag férfi általában férfiasnak gondolunk, míg egy fecsegőt nem. Szóval akkor miből fakad a férfiasság?2015. jún. 23. 21:07
21/25 anonim válasza:
Hát én nem tudom srácok, sok férfi és nő főztjét kóstoltam már, valahogy kevés nő éri utol az átlag férfit. És ha azokat nézzük, akik tudnak és szeretnek főzni, netán szakmájuk is, akkor is le a kalappal az előtt a nő előtt, aki hozza a séf szintjét. Pedig más művészeti ágakban ők húznak el testhosszokkal.
Nem tudom ám, mire akarok kilyukadni ezzel, valószínűleg legfeljebb arra, hogy nincs összefüggés. Megemlíteném még azt is, hogy nekünk a katonaság helyett sokkal jobbat tenne, ha a nőket tanítanák egy kis fegyelemre valami cserkészet jellegű közösségekben. :) Persze aki képes fékezni magát, az hamarabb szabadul sokkal! :)
22/25 anonim válasza:
Én ugyanúgy nem támogatok semmi kötelező jellegűt nők számára sem.
23/25 anonim válasza:
Én se, legfeljebb "azzal az erővel", meg szmájlival együtt ugye.
24/25 anonim válasza:
Mármint azzal az erővel, hogy a férfiak menjenek katonának? Úgy érthető.
25/25 anonim válasza:
Pontosan erre gondoltam. Ilyen kis iróniaféle, a jó öreg eltérő szemszöggel megfűszerezve... :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!