A hosszú szakáll miért ment ki a divatból? Nem az a férfiasság egyik legnagyobb szimbóluma?
Igen, a 3-as tökéletes, az ő fazonját imádjuk! :) A dús, hosszú szakáll nekem nem az esetem, nem vonzó a számomra. Valahogy megboldogult nagyapám jut eszembe róla :s
22L
Nekem egyáltalán nem jön be.
Öregít, és ronda.
Rohadtul nem ez a férfiasság szimbóluma.
Az igazi férfiaknál a férfiasság nem a külsőségekben nyilvánul meg elsőként!
"azért mert igénytelen!"
Akkor ezt egy kopasz is mondhatná akinek van haja. Egy szakállat ápolni kell! Én nem csak a borotvát veszem elő, hogy pár helyen igazítsak hanem géppel 6-7 milliméteresre vágom azután szakáll ápoló olajjal puhítom. A nyak résznél ahol borotválva van ott meg hidratáló géllel. Te semmit nem csinálsz csak lehúzod mindenhol amit lehet rosszul. Ha férfi vagy.
Elvileg férfiasság szimbólum lenne mert általában csak férfiakon nő. Csak hát ez is az őrült "divat" nevű jelenség áldozata lett. Ha fájna vagy vérezne az eltávolítása akkor nem vagdosnák olyan sokan :)
Olvastam valahol hogy a római színészek vágták rendszeresen a szakállukat hogy női szerepeket is tudjanak alakítani. A népszerűbbeket elkezdték majmolni. Később amikor már nagyon elterjedt, átcsapott abba hogy így különböztették meg magukat a görögöktől. Azóta maradt fenn ez a divat, mert egy idő után a nők is ezt szokták meg és idegen lett számukra az arcszőr. Én alapvetően a természetesség híve vagyok de mondjuk a női lábszőrre mégsem vágyom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!