Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek bátrabb?

Hogyan legyek bátrabb?

Figyelt kérdés
Az a gond,hogy ha belém köt valaki,és 1-szer 2-szer belémrúg (vagy üt) nem nagyon merek visszaütni,pedig azokat az embereket szoktam szidni a hátuk mögött,meg persze mondom,hogy legközelebb leverem őket,de mikor legközelebb találkozok azzal/azokkal a személyekkel és megint belémkötnek (vagy nem kötnek,hanem csak szimplán én akarom visszaadni az ütéseket (vagy rúgásokat) ) akkor se merem visszaadni nekik,mert folyton kitalálok valami kifogást magamnak,hogy ne üssek/rúgjak vissza.És az itt a kérdés,hogy ezt hogyan tudnám leküzdeni?(Azaz,hogy ha kell,akkor vissza tudjak ütni meg rugni.)

2015. jún. 23. 15:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem,rosszul fogalmaztam meg a egészet.Röviden tömören ennyi: Nem tudok kiállni magamért.
2015. aug. 24. 16:17
 12/14 Fritz lajos válasza:
Ajjaj, ismerős dolog, én is így voltam sokáig. Ahogy idősebb lettem, meguntam a csicskáztatást, és szépen átneveltem magam. Tanulj valamilyen kűzdősportot, az már egy jó alap, megtanítanak védekezni, támadni különböző helyzetekben. Valamint jól jön egy pár pofonzáporos akciófilm is, ( pl. Steven Seagal) el lehet lesni néhány trükköt, és valakivel gyakorolni. Én ezeket használom és magamba szuggeráltam azt, hogy kemény csávó vagyok, nem fog senki a "fejemen ugrálni". Tehát ha gond van csúnyán nézek az illetőre és ha nem veszi a lapot, akkor szépen odaverek.
2015. szept. 2. 19:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Küzdő sportra jártam,szerintem értelmetlen Karate-ét,meg Kung Fu-t próbáltam,de hasztalan,élesben,mert versenybe lehet rendesen csinálni a mozdulatokat.
2015. szept. 2. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:

rendes edzésre menj ne ilyen baromkodásokra.

a rendes élesben is használható küzdősportok európaiak.

ökölvívás,savate,birkózás.

2015. szept. 2. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!