Hogyan legyek bátrabb?
Figyelt kérdés
Az a gond,hogy ha belém köt valaki,és 1-szer 2-szer belémrúg (vagy üt) nem nagyon merek visszaütni,pedig azokat az embereket szoktam szidni a hátuk mögött,meg persze mondom,hogy legközelebb leverem őket,de mikor legközelebb találkozok azzal/azokkal a személyekkel és megint belémkötnek (vagy nem kötnek,hanem csak szimplán én akarom visszaadni az ütéseket (vagy rúgásokat) ) akkor se merem visszaadni nekik,mert folyton kitalálok valami kifogást magamnak,hogy ne üssek/rúgjak vissza.És az itt a kérdés,hogy ezt hogyan tudnám leküzdeni?(Azaz,hogy ha kell,akkor vissza tudjak ütni meg rugni.)2015. jún. 23. 15:36
1/14 Adam_Hack válasza:
Nézzél Tony Stark filmeket, pókembert, hulkot, supermant,songokut, és gyakorolj GTA-n.
2/14 anonim válasza:
Kérdező hány éves vagy?Ugye Fiu?
3/14 A kérdező kommentje:
Bocsi ez lemaradt! :( 15/F
2015. jún. 23. 20:59
4/14 anonim válasza:
én lány vagyok ezt őszintén szolva egy kicsit nehéz.Ha nem mers ki álni ellenük akkor probáld át gondolni hogy ök miket tettek veled és hogy nagyon megérdemelnék hogy egy kicsit nekik is fájjon. Mert meg érdemlik. Te soha ne kezdj el verekedni.Majd ha beléd köt akkor elsönek probáld meg szavakal e nyerni.ezt ugy értem hogy: szolj vissza nekik de ugy hogy ök ne tudjanak mit kitalálnirá. Ha ez nem jött be és ha megütötek akkor te is lépj harcba. probáld meg torkon ütni akor majd el kezd ked köhögni te meg megverheted
5/14 A kérdező kommentje:
De az a gond,hogy túl jó szívű vagyok,mindenkinek megbocsátok mindent mire odakerül a sor,hogy vissza tudnám adni.
2015. jún. 26. 15:50
6/14 anonim válasza:
tudom hogy nehéz de probáld meg megváltoztatni magad akik téged kedvelnek velük maradj ugyanolyan ojba . Téged meg fejtettek tudják hogy te bármit csinálnak meg bocsáltasz ezértis nem félnek semmitöl. Hogyha mégegyszer belédkötnek akkor soha ne bocsáls meg nekeik mond hogy nem félsz tölük és hogy nagyon eleged van belölük.
7/14 A kérdező kommentje:
De nekik nem szoktam mondani,hogy megbocsátok csak magamba gondolom.
2015. júl. 8. 11:51
8/14 anonim válasza:
Hát akkor magadba se gondold. Az élet tele van rosszakkal. Ezek még csak a kezdetek. Ne hidd hogy az élet ilyen könyü
9/14 anonim válasza:
komfort zónán kívül kerülsz amikor eljönnek ezek a helyzetek és lefagysz.
ha lenne hozzáértés amit megtámogat a rutin már más lenne a helyzet.
a verekedés egy ugyanolyan tanulható cselekvés,mint mondjuk a vezetés.
eljársz edzésre,gyakorlatot és rutint szerzel benne és utána magától értetődő lesz hogy bal-jobb-bal,oldalmozgás,bal jobb és már fekszik is a pali.
ami nagyon fontos,hogy edzésen a küzdelmek alatt megismered és megszokod a stresszt a mentális terhelést is amit a verekedés okoz,így még felkészültebb leszel.
és egy ilyen visszataszító felvágós,pletykás természet mellé nem is árt felkészülni,mert én is mindig megrugdostam meg elvettem a kajáját üdítőjét az ilyen cselekvésképtelen sunyiknak a suliban.
10/14 anonim válasza:
Miért kéne visszaütni? Ki bánt téged folyamatosan? Ha meg nem egy bizonyos személy bánt téged, hanem mindig valaki más, de ők rendszeresen, akkor miért mész ilyen emberek társaságába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!