Ha melltartót hordok attól nagyon menő leszek? 12/L
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 17:55
2/17 anonim válasza:
nem
ha szükséged van rá hordd, ha még nincs akkor meg felesleges
3/17 anonim válasza:
Az uncsizás az jó elfoglaltság, én is szoktam művelni, unalom űzés képpen.
4/17 anonim válasza:
Keresd fel a barátnőidet inkább..
A melltartó meg nem menő, csak egy alap ruhadarab.
5/17 anonim válasza:
Szinte minden lány/nő, akinek nő/megnőtt a melle, hord melltartót. Akkor most minden ilyen lány és nő menő?
Alap női fehérnemű, senki nem lesz tőle menő.
6/17 anonim válasza:
Nem leszel menő. Én hordok és menő vagyok, de van köztünk némi különbség.
52/F
7/17 A kérdező kommentje:
jólvan tata
2015. jún. 17. 20:04
8/17 Firedoom válasza:
"Jólvan tata" ezen besirtam :D hol van a minimális tisztelet? Es ha ilyen eszement kerdest irsz ki akkor csodalkozol azon, hogy faszsagokat irnak? Kicsikincsem 12evesen, ilyen ertelmi szinttel nem valo neked a gyakori "de azert nincs hari ugye? <3"
9/17 A kérdező kommentje:
gáz vagy ember
2015. jún. 18. 09:13
10/17 anonim válasza:
Nagyon menő leszel, főleg ha jóval nagyobbat veszel mint kéne és kitömködöd. Azután meg felrakod a fb-re a kinyomott csöcsös képeket, arra a fiúk meg csinálnak egy-két dolgot, és amikor meglátlak élőbe mondhatom, hogy élőbe °° fbn meg OO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!