Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egyes szép...

Miért van az, hogy egyes szép lányoknak nincs önbizalma más csúnya lányok pedig szétrobbannak az önbizalomtól?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki nekem esne hogy szubjektív kinek mi a szép és a csúnya, most nem ez a kérdés.

Szóval én azt figyeltem meg a környezetemben, hogy vannak nagyon szép, de igazán nagyon szép lányok, sportosak is, csinosak, mégse elégedettek magukkal és csak többre és többre vágynak, még jobb külsőre és e mellett csúnyának és kövérnek találják magukat, kórosan nincs önbizalmuk, van úgy tükörbe se mernek nézni és azt hiszik azért nézik őket mert csúnyák.

És vannak a más típusúak, akik tényleg csúnyák, nincs tökéletes alakjuk, némely esetben el is vannak hízva, mégis látszik a testtartásukon, arckifejezésükön, beszédstílusukon mennyire elégedettek magukkal, duzzadnak az önbizalomtól. Az előnytelen lábaikra is akár felvesznek rövid szoknyát, büszkén mutogatják a nem éppen kidolgozott alakjukat (gondolok kibuggyanó feleslegre). És nemhogy kicsattannak az önbizalomtól, de még beképzelt is némelyik közölük és lekezelő. Azt hiszik azért nézik meg őket az emberek mert milyen szépek. És az se érdekelné őket ha valaki beszólna nekik milyen rondák, leperegne róluk. (Nem úgy mint az előbb említettek).

Szóval valaki adjon már erre értelmes magyarázatot, mert nem tudom megérteni.

Előre is köszönöm!

2015. jún. 14. 10:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
"Ezért mondtam az a csaj aki nem is szép, és még csak nem is okos vagy kedves, örülhetett volna hogy kezdett vele egy nálánál jobb " miloyen alapon szabod meg valakinek, hogy kivel kene lennie, meg kinek kene orulnie csak mert szerinted csunya? kinek kepzeled magad? kis gyoker. magyarazd meg el 50x
2015. aug. 22. 10:34
 22/30 anonim ***** válasza:
59%

Az a baja a 15-ös válaszolónak, amit nem értsz, de mondjuk ő sem erőltette meg magát kifejtés terén, hogy te azt állítod, hogy valaki csúnyább, és összejön egy vonzó valakivel, akkor annak az illetőnek nem lehet válogatnia, hanem hálásnak kell lennie a lehetőségért.

"Ezért mondtam az a csaj aki nem is szép, és még csak nem is okos vagy kedves, örülhetett volna hogy kezdett vele egy nálánál jobb és ő dobta egy hülye kifogással ahelyett hogy megbecsülte volna."

Weisz Fannival volt egyszer egy interjú, ahol a pasizásról beszélt. Ott kommentelt valami gyökér, hogy: a siketek is válogatnak, jaj. Attól, hogy siket, szép lány, és attól, hogy siket, még válogathat, ha akar. Aki csúnya, az tulajdonképpen miért ne válogathatna? Miért kéne megbecsülnie a lehetőséget?

Hiszen ezek szerint van épp elég lehetősége.

Erre utalt a 15-ös.

2015. aug. 22. 12:36
 23/30 A kérdező kommentje:

Azt nem bírja felfogni a 15-ös mert ő egy gyökér IQ nulla fejlődésben visszamaradt egyén, hogy az illető csajjal nem a csúnyasága az egyetlen baj (és nem is az baj, ha valaki süket, vagy vak, vagy tudom is én), hanem hogy e mellett nincsenek előnyös belső tulajdonságai sem. Nagypofájú, beképzelt, buta, lekezelő, bunkó az emberekkel, és túl sokat képzel magáról, azt hiszi pl. magáról hogy szép (pedig mindenkinek megvan róla a véleménye).

És mint írtam, az emberek általában párban egymáshoz passzolóak, kivéve ha a nő valamivel jobb mint a pasija, mert a nők jobban el tudnak vonatkoztatni a külsőtől, viszont a pasiknak jobban számít a külső és ők legtöbbször nem kezdenek náluknál rosszabbal (ez tény, evolúció)ha mégis akkor az illető pasival valami gond van.

Épp ezért ez a csaj aki nemcsak csúnya (legalább lenne jófej meg okos de még az sem) de sötét és bunkó örülhetett volna hogy egy nálánál jobb pasi kezdett vele de nem.

Pont ez az hogy egy ilyen nőnek nem is lenne lehetősége válogatni de mivel sokat képzel magáról, ezért azt gondolja igen. Csak ne csodálkozzon ha nálánál is rosszabbaknak kell majd.

Jajj 15-ös, még én vagyok gyökér mikor neked 50-szer magyarázzák el akkor se fogod fel olyan sötét vagy?? :-D

Már hogy szabnám meg mikor tényleg ki is dobta azt a csávót? Ha én vagy bárki megszabná akkor az embereknek nem lenne saját döntése.

Én aztán nem szólok bele senki párválasztásába, elmondtam a véleményem amihez nekem jogom van.

Egyáltalán pasi vagy? És mit szólnál, ha mondjuk átlagos pasi lennél, de mondjuk kisportolt, és összejönnél egy nálad rosszabb, csúnya, buta, beképzelt nővel, aki azzal a szöveggel dob hogy szerinte béna voltál az ágyban? Akkor is ilyen nagy lenne a pofád?

2015. aug. 25. 20:02
 24/30 anonim ***** válasza:
50%

"Azt nem bírja felfogni a 15-ös mert ő egy gyökér IQ nulla fejlődésben visszamaradt egyén, hogy az illető csajjal nem a csúnyasága az egyetlen baj (és nem is az baj, ha valaki süket, vagy vak, vagy tudom is én), hanem hogy e mellett nincsenek előnyös belső tulajdonságai sem. Nagypofájú, beképzelt, buta, lekezelő, bunkó az emberekkel, és túl sokat képzel magáról, azt hiszi pl. magáról hogy szép (pedig mindenkinek megvan róla a véleménye). "

Szerintem gyökérnek nevezni elég primitív dolog, és magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Értem, hogy a belső tulajdonságai sem jók, e akkor mi van? Akinek a külsője rossz az most mért kevésbé rossz, mint akinek a belsője? Tudom, romantikus dolog azt mondani, hogy a belső fontosabb, de szerintem neki sincs a világon, akinek meg kéne elégednie valakivel, mert neki nem jut jobb. Méh Hitlernek is volt felesége.

2015. aug. 25. 23:44
 25/30 anonim ***** válasza:
És ha meg tényleg nem jó az ágyban, egész életében úgy éljen, hogy ő nem érdemli meg, hogy boldoggá tegyék, csak azért, mert csúnya, beképzelt és rossz a stílusa? Valaki összejött vele, ami annak a jele, hogy igenis valaki el tudta viselni.
2015. aug. 25. 23:45
 26/30 anonim válasza:
Pont ezért,mert a rondák támadják őket ők félnek tőlūk és így az önbizalom is roncsolódik.Nem olvastam minden sort nem tudom írta e már valaki de annyira elfogadott lett sokaknál,hogy aki karcsú,gyönyörű,az átlagosnál szebb vagy kirívóbb ruhákba jár tehát szexi az akkor kur.is.Ezzel nem értek egyet mert valaki nem ettől az hanem ha pénzért..Sok tv műsort is úgy csinálnak hogy a megcsalásos résznél a szerető jobban néz ki mint akivel van a pasi.Ezek mély nyomot hagyhatnak a szépekben hiszen sokakra irigyek csúnyább társaik és nem is nagyon fogadják el őket.Észrevettem hogy a rendkívűl jó kūlsejű emberek érzékenyebbek,finomabbak és általában az életūk sem könnyű ezek miatt van hogy nincs önbizalmuk.
2017. jún. 14. 07:43
 27/30 A kérdező kommentje:

Kedves 24-eske, legközelebb olvasd vissza az összes ide érkezett választ, 21-es írta előbb nekem, hogy gyökér, tehát ő a primitív aki szegénységi bizonyítványt állít ki magáról. Vagy ő nem is érdekes?? Ha valaki feltesz egy kérdést, arról a válaszólok bármit akár trágárságot is írhatnak de aki felteszi a kérdést az nem írhat a kommentelőkről semmit, vagy hogy van ez??

Szálljál magadba kicsit mielőtt okoskodsz.

2017. jún. 22. 00:39
 28/30 A kérdező kommentje:

25-ös, te se igazán értetted meg.

Nem is biztos, hogy a pasi volt béna az ágyban, lehet csak a csajhoz enyhén szólva nem vonzódott. :-D

Vagy ha tényleg úgymond ''béna'' volt az ágyban, annyit megtehetett volna, hogy rávezeti neki mi lenne a jó. Van neki egy kicsi szája amit ki kéne nyitnia kommunikácra, mire való akkor a beszélgetés??

Vagy nektek őszintén hogy esne akár pasinak avgy nőnek, ha valakit azért dob a partnere merthogy béna az ágyban? Gondolom ekkor is ilyen megértőek lennétek. :-D

2017. jún. 22. 00:43
 29/30 anonim ***** válasza:

Hogyhogy akkor is épp ilyen megértőek lennénk-e? épp az ellenkezőjét állítottuk!

A másik is primitív.

2017. jún. 23. 02:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Mert gazdagok, szeretnek bulizni, jól érezni magukat. Mindenhez úgy viszonyulnak, hogy a legjobb lesz nekik, nem félnek semmitől, vagányak, határozottak.
2018. nov. 5. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!