Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan szoktatok bánni a...

Ti hogyan szoktatok bánni a csúnya lányokal/fiúkkal? 16L

Figyelt kérdés
Mindenki szívesebben beszélget egy szép emberrel,de mi van a kevésbé szépekkel?

2015. márc. 26. 14:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

az,hogy kinek mi a szep, ugye elegge relativ. mig mas teged gyonyorunek lat, addig megint mas borzaszto csunyanak talalhat. ugyanigy latod te is a tobbi embert. persze van egy altalanos merce, amit a legtobben csunyanak es amit a legtobben szepen latnak, de ez alapjan nem lehet meghatarozni a baratsagokat, mert gondolom te is lattal mar olyat, hogy egy nagyon szep lanynak / helyes fiunak csunya baratja / baratnoje volt, vagy hogy a nagyon szep lanyok kozott van csunyabb lany / helyesebb fiuk kozott csunyacska fiu.

az alap tisztelet es figyelem mindenkinek jar, kinezettol fuggetlenul, kulso alapjan ne szelektalj senkit. a kevesbe szepek is lehetnek ertelmesek, kedvesek, es a szepek is lehetnek vegtelenul ostobak. a vilag nem fekete es feher.

2015. márc. 26. 14:32
 2/20 Ügyet Lenke ***** válasza:
nem ez alapján kell megítélni egy embert, főképp azt, hogy kivel beszélgetsz, ez felszínességre vall...ebből eredően te biztos szép vagy, magadnak, de lehet más csúnyának talál s nem fog veled szóbaállni...jól esne...?
2015. márc. 26. 14:39
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Igen énis erre a nagyon egyértelmű szép-csúnyára gondoltam.Én nap mint nap látom a környezetemben a kivételezést.
2015. márc. 26. 14:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem sajnos,én nem vagyok szép,és ezért sokszor megkapom a magamét.
2015. márc. 26. 14:41
 5/20 anonim válasza:
100%
Nálam mindegy,hogy milyen csúnya vagy szép az illető,ha értelmes,jól el lehet vele beszélgetni,akkor ki nem sz*rja le,hogy néz ki?jó,azért egy kicsit legyen ápolt a külseje..de olyan baromság sztem külső alapján itélkezni,ha nem is ismered ráadásul...Engem hálisten nem ìgy neveltek.
2015. márc. 26. 14:43
 6/20 anonim ***** válasza:
Én ronda vagyok, mindenhonnan kiközösítettek, soha nem álltak velem szóba csak addig amíg elmondták, hogy mennyire ronda vagyok. Nincsenek barátaim, senki nem hív sehova, ködzönésre se méltatnak, ha én kérdezek valakitől valamit átnéz rajtam. Annyira egyedül vagyok. L/22
2015. márc. 26. 14:44
 7/20 anonim válasza:
Ez eléggé elszomorító,hogy egyesek ìgy viselkednek a másikkal.én se vagyok valami modell,sokszor szekáltak,habár én visszaszóltam mindig,valami olyan dologgal miután inkább békénhagytak..
2015. márc. 26. 14:50
 8/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj utolsó válaszoló. Amiket leírtál nem attól van, hogy csúnya vagy, hanem azért mert magaddal nem vagy jóban és ezt érzik az emberek, ezért nem szeretnek a társaságodban lenni.

Én nem beszélgetek szívesebben szép emberekkel, mert a beszélgetés szempontjából teljesen lényegtelen, hogy ki hogy néz ki. Nekem is van néhány kevésbé szép barátom(szándékosan nem írom, hogy csúnya), de ez a lehengerlő személyiségük miatt fel sem tűnik senkinek. Van azonban néhány igazán menő vagy szép ismerősöm, akikkel kínszenvedés eltölteni egy estét, mert annyira elképesztően buták. Persze mindkettőre van ellenpélda is. Pontosan ezért nem ítélek első látásra, mert tudom, hogy a külső nagyon keveset számít.

2015. márc. 26. 14:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszolónak szántam a kommentemet.
2015. márc. 26. 14:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ilyen értelmesen kezelitek a dolgot!Meghát annak,hogy be tudtok látni a felszin alá is.
2015. márc. 26. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!