Ti hogyan szoktatok bánni a csúnya lányokal/fiúkkal? 16L
az,hogy kinek mi a szep, ugye elegge relativ. mig mas teged gyonyorunek lat, addig megint mas borzaszto csunyanak talalhat. ugyanigy latod te is a tobbi embert. persze van egy altalanos merce, amit a legtobben csunyanak es amit a legtobben szepen latnak, de ez alapjan nem lehet meghatarozni a baratsagokat, mert gondolom te is lattal mar olyat, hogy egy nagyon szep lanynak / helyes fiunak csunya baratja / baratnoje volt, vagy hogy a nagyon szep lanyok kozott van csunyabb lany / helyesebb fiuk kozott csunyacska fiu.
az alap tisztelet es figyelem mindenkinek jar, kinezettol fuggetlenul, kulso alapjan ne szelektalj senkit. a kevesbe szepek is lehetnek ertelmesek, kedvesek, es a szepek is lehetnek vegtelenul ostobak. a vilag nem fekete es feher.
Ne haragudj utolsó válaszoló. Amiket leírtál nem attól van, hogy csúnya vagy, hanem azért mert magaddal nem vagy jóban és ezt érzik az emberek, ezért nem szeretnek a társaságodban lenni.
Én nem beszélgetek szívesebben szép emberekkel, mert a beszélgetés szempontjából teljesen lényegtelen, hogy ki hogy néz ki. Nekem is van néhány kevésbé szép barátom(szándékosan nem írom, hogy csúnya), de ez a lehengerlő személyiségük miatt fel sem tűnik senkinek. Van azonban néhány igazán menő vagy szép ismerősöm, akikkel kínszenvedés eltölteni egy estét, mert annyira elképesztően buták. Persze mindkettőre van ellenpélda is. Pontosan ezért nem ítélek első látásra, mert tudom, hogy a külső nagyon keveset számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!