Ti hogyan szoktatok bánni a csúnya lányokal/fiúkkal? 16L
Figyelt kérdés
Mindenki szívesebben beszélget egy szép emberrel,de mi van a kevésbé szépekkel?2015. márc. 26. 14:18
11/20 anonim válasza:
Csak példaként mondom, hogy a társaságunkban van egy 160 cm magas, vörös hajú, szeplős, szemüveges, kissé duci srác. A legnagyobb jóindulattal sem mondható szépnek, de ő a társaság lelke, mindenki odavan érte, mindig is voltak barátnői, nem is akármilyenek. Ennek egyszerűen az az oka, hogy olyan elképesztő humora van, hogy mindenkit levesz vele a lábáról.
12/20 A kérdező kommentje:
Ooooo,igen a humor az egy nagyszerű tujadonság,igazán szerencsések azok akiknek megvan.
2015. márc. 26. 15:16
13/20 anonim válasza:
"Ti hogyan szoktatok bánni a csúnya lányokal/fiúkkal? " Sehogy. Nem hagyok nekik esélyt, hogy barátkozzanak velem. :D
14/20 A kérdező kommentje:
Ez elégé rosszindulatú.Vagy csak vicc,nem?:)
2015. márc. 26. 15:29
15/20 anonim válasza:
A külsö Nagyon fontos,bárki is irja azt,hogy az Nem-nem hazudik....
16/20 A kérdező kommentje:
Értem.Mindenkinek más fontos.
2015. márc. 26. 15:38
17/20 hugyosgalacsin válasza:
alapvetően az én személyiségembe beletartozik, hogy nem ítélek el embert külsejéről( kiv. cigány, zsidrák), ha emberileg egy szarkupac akkor arra se méltó hogy lehugyozzam.
18/20 A kérdező kommentje:
Mindenki másként gondolkodik és ítélkezik.
2015. márc. 27. 13:35
19/20 anonim válasza:
Én is szívesebben szeretek egy szép emberrel beszélni ,meg hát valahol megjeleni.Kellemesebb egy olyan emberre nézni aki szép.Persze én kedves vagyok a csúnyákkal,ha kedvesek csak nem érzem magam olyan jól ,mint egy szép emberrel.15 L
20/20 A kérdező kommentje:
Hát azért remélem,hogy velük is megtalálod a közös hangot.:)
2015. ápr. 3. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!