Mért vannak rossz álmaim?
Általában nem nagyon emlékszem másnap mit álmodtam, de mikor rosszat álmodok, mindig emlékszek ár és sokszor napokon át rosszakat álmodok. Legtöbször az iskoláról, osztálytársakról álmodok, és mindig olyan, mintha az egy másik élet lenne, mert olyan dolgokra emlékszek amiket át sem éltem. pl múltkor az volt h az osztállyal egy strandon voltunk, az a strand igazából nem is létezik, vagyis nemtudom, hogy létezik-e de én még nemláttam (és általában ez a többi álmomba is ígyvan) és az volt bene, h belementek a többiek a vízbe, én meg gondoltam magamba h az milyen mély lehet, és olyan emlékek jönnek elő, hogy én már abba a medencébe voltam.
Minden álmomnál olyan érzésem van, mintha már átéltem volna, pedig még a tájat sem láttam egyszer sem, és nekem az a bajom ezzel, hogy utánna mindig olyan rossz érzés tölt el... sokszor este már le se merek feküdni, mert komolyan félek hogy mit álmodok. Próbáltam ki teákat is, sok félét, de nem használt. (nemtudom érthető-e, csak siettem vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!