Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » IMÁDOM a vihart! De szó...

IMÁDOM a vihart! De szó szerint, "szerelmes" vagy bele. Vannak itt hozzám hasonlók?

Figyelt kérdés

Minél erősebben villámlik, mennydörög, és zuhog az eső és jég, annál inkább jobban, egészségesebbnek, boldogabbnak érzem magam. Tudom, hogy röhejes, de olyan felszabadító nézni és hallgatni. Volt, hogy egyszer csak kitört belőlem a nevetés... volt, hogy 1-2 könnycsepp is kicsúszott...bolond lennék? (Egyébként abszolút hideg vérmérsékletű vagyok, nem hatódok meg, nem éreztem még soha áhítat-szerű érzést, nem vagyok hívő, stb.) Vagy a kérdés inkább az, vannak-e itt hozzám hasonló bolondok?:D

(Ahol lakom, jelenleg is tombol, már kb. 1,5 órája, és csak vigyorgok, mint egy hülye, pedig semmi okom rá-sőt, elég rossz élethelyzetben vagyok (minden összejött:egészségügyileg, családilag, pénzügyileg). És mégis, most is jobban érzem magam a vihartól:D

2015. jún. 9. 17:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

Én is szeretem a vihart. Rühellem a nyarat, a meleget, a tűző napot, könnyen le is égek. Olyan vagyok mint egy vámpír: nagyon fehér a bőröm, szeretem a sötétet, az éjszakát, a temetőket, a vihart, a villámokat.

Amikor egy 40 fokos kánikula után jön egy nagy hidegfront viharral jéggel, elsöpri a nyarat, másnap meg jön a borús sötétség, 17 fok, megyek a kocsimmal kihalt vidéki utakon, szól a goth metal, full nyugodt vagyok, az maga a mennyország nekem.

2016. aug. 3. 04:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló

A vihar is nyáron van. Ám a vihar súlyos károkat is okozhat.

2017. márc. 18. 13:08
 23/27 anonim válasza:
Én is imádom a vihart, a mennydörgést és a villámokat :) És gyűlölöm ha süt a nap vagy 20-23 foknál több van. Egyszerűen nem bírom a meleget és a napsütést, plusz a napos helyeket is gyűlölöm.
2018. jún. 12. 20:55
 24/27 anonim ***** válasza:

"And though these clouds are grey

That I'm living under

I know I'll be okay

With the rain or thunder

I hear it calling me

I will march into the sound"

2018. jún. 12. 22:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Én is szeretem
2020. ápr. 13. 18:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is
2020. jún. 14. 20:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Legjobb dolog :D
2021. márc. 26. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!