Férfiak, mi a véleményetek arról, ha egy nő csak akkor hajlandó lefeküdni veletek, ha már szerelmes belétek?
Furcsán hangzik.De biztos sok ilyen nő van.Aki szerelem nélkül nem tud lefeküdni egy férfival.
Mennyi időnek kellene eltelnie, hogy szerelmes legyen?
Hmm..Kb,. Na ez nem kiszámítható.
Egyébként nem probléma.Bár nem vagyok benne biztos, hogy ez minden esetben megállhatja a helyét, mármint adódhat olyan helyzet, amikor szerelem nélkül is megkívánja az adott férfit, csak az agyában létrehozott egy feltételt, amihez köti magát a szexuális együttlétet.Ez nem rossz dolog, de gondoljunk csak bele, mi van akkor, ha maga a feltétel miatt nem kerül valakihez annyira közel egy nő, hogy a szerelem beindulhasson.a Feltételen való agyalás miatt..Szerintem ez spontán dől el.
Azok a nők, akik azt hangoztatják, hogy csak szerelemesen képesek lefeküdni valakivel, valójában pont a feltétel miatt agyalnak ezen többet, mint azok akik spontán eldöntik, vagy lefekszenek az adott férfival.
Szerintem tiszteletben kell ezt tartani, de a komolyság nem tesz jót a szexuális együttlétnek, tehát túl komolyan sem kell venni.
Értem, amit mondasz, de én most nem arra gondolok, hogy a nő adott időpontot szab, vagy feltétlenül vár, lefeküdhet vele éppen korábban is, csak az volt a kérdés, vajon megérti-e ezt egy férfi.
És ez meglep téged? eddig nem ezt tapasztaltad?
Nos véleményt kértél. A véleményemet már leírtam.
"Nem probléma"
A furcsa az, hogy a valóságban, nagyon sok kapcsolatban nevezik a szexualitást , szerelemnek.Összetévesztik a kettőt.Így ha egy nő aki mégis úgy dönt, hogy lefekszik a férfival, szerelmesnek fogja magát érezni??
Igen, tapasztaltam már sokfélét.Nagyon sokféle nő van.
De az ritka, hogy tényleg tudatosan csak "szeretkezni" akarjon valaki a leendő "Szerelmével".
És semmi szimpla élvezet.Inkább ennél több..
Ez tetszik.És látod sokan megértik ezt.
Ha az a férfi is megérti, akivel ezt közli egy nő, akkor az a férfi, biztosan boldoggá fogja tudni tenni.
Ha meg nem érti meg, akkor így járt.
Egyébként tényleg nem ezt tapasztaltam többségében.A legtöbb nő nem így fogja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!