IMÁDOM a vihart! De szó szerint, "szerelmes" vagy bele. Vannak itt hozzám hasonlók?
Minél erősebben villámlik, mennydörög, és zuhog az eső és jég, annál inkább jobban, egészségesebbnek, boldogabbnak érzem magam. Tudom, hogy röhejes, de olyan felszabadító nézni és hallgatni. Volt, hogy egyszer csak kitört belőlem a nevetés... volt, hogy 1-2 könnycsepp is kicsúszott...bolond lennék? (Egyébként abszolút hideg vérmérsékletű vagyok, nem hatódok meg, nem éreztem még soha áhítat-szerű érzést, nem vagyok hívő, stb.) Vagy a kérdés inkább az, vannak-e itt hozzám hasonló bolondok?:D
(Ahol lakom, jelenleg is tombol, már kb. 1,5 órája, és csak vigyorgok, mint egy hülye, pedig semmi okom rá-sőt, elég rossz élethelyzetben vagyok (minden összejött:egészségügyileg, családilag, pénzügyileg). És mégis, most is jobban érzem magam a vihartól:D
Én is imádom:)
De kikérem magamnak, nem vagyok bolond! Vagyis talán mégis, de nem emiatt.
Azok akik meg azt hiszik hogy a károkat szeretjük stb.
Elmondom hogy mi nem azt szeretjük hogy minden feldől,szétesik. Egyszerűen szeretjük amikor tombol. Ez olyan mint a bulik stb. Nem gondolunk arra mi lesz ebből. Addig élvezzük amíg történik. Ezután ébredünk rá,hogy mégis mekkora pusztítást végezett.
Pár napja valami hatalmas vihar közepében voltam. Teljesen eláztam, hatalmas szél is volt.
És qrva jó volt! :D
Persze, hogy vannak. Például én is.
De ennek van fiziológiai magyarázata is: nem a vihart-villámlást szeretjük, hanem az azt megelőző, vihar előtti "nyomás alól" (fülledt, párás idő + légkörben felhalmozódott feszültség) való felszabadulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!