"Rasszisták"! Miért éreztek ellenszenvet "más" emberek iránt?
A kérdés azoknak szól, akik lenéznek "másfajta" embereket (gondolok itt feketékre, zsidókra. ), magyarul rasszistáknak nevezzük őket, de én nem szeretnék ilyen erős szót használni (egyedül a helyhiány és bevallom, a figyelemfelkeltés miatt tettem). Szóval, akik valamiért ilyen ellenérzéseket táplálnak a különböző emberek iránt, megkérdezhetem, hogy miért?
Normális válaszokra várok, mert tényleg szeretném megérteni, hogy bizonyos kellemetlen tapasztalatok az ilyen emberekkel kapcsolatban miért vezetnek általánosításhoz. Nem kimondottan rasszistáknak szól a kérdés, csak azoknak, akik mégis ellenszenvet táplálnak valamiért ezek iránt a "népek" iránt. (tudom sok az idézőjel, de nem tudtam, hogyan fejezzem ki magamat finoman)
Egy másik mondás: egy bolond százat csinál.
Asszem Mikszáth Kálmán írta, v mondta ( azt nemtom, mennyire komolyan ): "az antiszemitizmushoz nincs szükségem zsidókra".
" 70 év után se tudnak leakadni a holokauszt témáról"
Szerintem nem sok ember tudna leakadni erről a témáról, még 200 év múlva se, ha ilyet tettek volna a népével. lehet szidni őket, biztos van valami alapja, de aki ilyen brutális népirtásba kezd az ezerszer rosszabb.
Nekem személy szerint a négerekkel és kicsit a cigányokkal,örményekkel van bajom.
És nagyon kicsit (de tényleg nagyon kicsit) az arabokkal ,de az arabok között a nagytöbbség nagyon normális!
Ám én NEM vagyok rasszista és NEM bőrszín alapján "válogatok"............
Üdv, magamat a legemberszeretőbbnek ismerem, senkit és semmit nem különböztetek meg.(Legalább is szerintem)
EGY kivétel van az életemben:
A pestiek
Azaz a pesti emberek. Gyűlölöm, utálom, megvetem az összes pestit, mert hitvány, hazudozó, csaló, tolvaj, nyomorult emberek ezek. NEM VICC, tényleg gyűlölöm őket. Gondolj bele: Egy átlagos útszélen, akárhol a nagyvilágban nyugodtan félreállhatsz az út szélén.
Pesten, a nyomorultak mindenhová parkolni, megállni, várakozni tilos táblákat raknak, a parkolóhelyeket pedig fizetőssé teszik. MIÉRT?
Hogy lehet valaki ennyire hitvány, hogy egy akármilyen helyet fizetőssé tesz?
Milyen lenne, ha én felújítanám a házam előtt a járdát és átjárási díjat szednék érte, szólván, hogy drága volt az új térkő.
EZ CSAK EGY ilyen, mint mondtam a pestiek hitványak, notórius hazudozó, gonosz, rosszakaró, gyűlölködő és gyűlöletkeltő emberfajta.
- Mindig rosszat akarnak másoknak.
- Ha ők maguk nem részesülnek a jóból, azt másnak sem hagyják, ha rajtuk múlik.
- Pletykaszítóak, undorító ferdítéseket alakítanak ki másokról és erősen terjesztik azokat barátaik körében.
- Hitetlen kutyák, bemennek a templomba, össze-vissza imádkoznak, a templomot elhagyva pedig folytatják a bűnös életüket, a rosszakarást.
...etc...Soroljam még?
Hogy miért alakult ez ki bennem?
Nem voltam sose pesti, de mégis ilyen környezetbe kerültem. Az embereket akiket megismertem mind öncélú senkik, akik nem foglalkoznak mások érzéseivel.
Ha igen, általában hazudnak e felől, csak pletykaanyagot gyűjtenek.
Valószínűleg azért éreztem ott ilyet, mert ott a legnagyobb a népsűrűség, tehát az átlag magyar emberek "hitvány" része sokkal nagyobb koncentrációban van itt, mint máshol.
Ettől függetlenül és meg vagyok győződve, hogy a legnagyobb bűnözők, gonosztevők, rosszakarók, szennylap írók és olvasók innen származnak és/vagy itt élnek.
# 22
Nem lenne gond, ha csak simán gyászolnák, de nem erről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!