A rasszisták miért tiltakoznak, amikor szembesítik őket azzal, hogy rasszisták?
kulcsszavak:rasszista,jobbik..
te meg előítéletes vagy.tiltakozol vagy letagadod?
én nem tiltakozom,rasszista vagyok.az iskolában is tudták rólam,később a munkahelyemen a munkatársaim is.
a holokausztot kell tagadni különben megbüntetnek (ennyit a szabad véleménnyilvánítási jogról.)
Mert gyávák.
Nem mernek kiállni az elveikért.
# 1
A jobbik szerint a cigánybűnözés nem előítéletből, hanem tapasztalati úton lett felismerve.
Így vagyok én is a jobbik+rasszizmus kérdéssel.
Nem előítélet, tapasztalat.
tehát azt állítod hogy Magyarországon a rasszisták 100 %-a Jobbikos?szerintem nem.
európa Jobbik felén is egyre terjed a bevándorlás miatt,ez egy öngerjesztő folyamat.fogy a fehér ember,a bevándorlók kiszorítják őket.lassan de biztosan.
# 6
"tehát azt állítod hogy Magyarországon a rasszisták 100 %-a Jobbikos?"
Nem. A jobbikosok nagy része rasszista.
Nagy különbség!
Amúgy egy néger, cigány, arab is lehet rasszista. De ők sem vállalják föl ezt.
Miért?
Aki itt írt, h ő felvállalja, annak köszi, el is hiszem, de a többség nem ilyen, ezt nekik is be kell látniuk.
Bocsánat az offért, az egyik válaszoló kérdésére szeretnék válaszolni:
A liberalizmus eszméjének hol része a magyar gyűlölet? Már bocsánat de én nem ezt tanultam sem irodalomból sem történelemből. Magam is liberálisnak mondom magam. Úgy vagyok vele, hogy amíg mást nem károsítok meg, addig senki ne akarjon bele szólni abba, hogy hogyan élem a saját életemet, milyen vallásban hiszek, milyen zenét kedvelek. Ez a liberalizmus, nem a magyar gyűlölet. A gyűlölet már a kérdésben szereplő rasszizmus kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!