A rasszisták miért tiltakoznak, amikor szembesítik őket azzal, hogy rasszisták?
Másokat a külsejük alapján megítélni belsőjüket illető dolgokkal primitív, de sokszor logikus dolog. Sok primitív, egyszerű dolog van, ami szükséges a túléléshez. A rasszizmusnak is antropológiai értelme és magyarázata.
Ha nem lenne magyaroknál rasszizmus, akkor nem félne senki sem bemenni a gettóba, ami nem egészséges.
Ha téged utálnak, te szeretnéd, hogy ne utáljanak. Ezért rossz dolog a rasszizmus. De a hazugság, a lopás, csalás, hatalommal való visszaélés szintén rossz dolog, ám ma mindezektől szinte el lehet tekinteni, ha a rasszizmus, mint jolly-joker szóba kerül.
Honnan számít valaki rasszistának?
A rasszisták elméletileg, a bőrük színe miatt utálnak másokat.
Nos, én kifejezetten utálom a cigányokat, de nem azért, mert barnák, hanem ahogy viselkednek, amiket meg engednek maguknak.
Nem utálok minden cigányt, van két lány, akik félcigányok, értelmesek, dolgoznak a szüleik, jóban vagyok velük.
Viszont a cigányok 90%-ára jellemző személyiségjegyeket utálom, így az ezen tulajdonságokkal rendelkező embereket is. Nem maga a barna bőr az, ami miatt utálom őket.
Most akkor rasszista vagyok, vagy nem?
Én nem érzem magam annak, szerintem jogos, hogy aki embereket rabol, erőszakol, kötekszik, öregeket ver össze párezer forintért, büdös neki a munka, és az én adómból él, azt nem fogom kedvelni.
Ha ezt nem cigány ember teszi, akkor ugyan úgy utálom őt is.
Na??
Heteroszexuális, fehér férfinak születtem.
- Bocsánatot kérek az összes rabszolgáért, aki valaha is birtokoltam.
- Bocsánatot kérek az összes nőért, akit megerőszakoltam.
- Bocsánatot kérek az összes cigányért, akit meglincseltem.
- Bocsánatot kérek az összes zsidóért, akire gázt eresztettem.
- Bocsánatot kérek az összes indiánért, akit lemészároltam.
- Bocsánatot kérek az összes muszlimért, akit lelőttem.
- Bocsánatot kérek az összes homokosért, akit bántalmaztam.
CSAK VICCELTEM! Egyikért sem kérek bocsánatot, mert egyiket sem én követtem el!
Sosem fogok bocsánatot kérni a fajom, a nemiségem, a nemem miatt. Ezek felett nincs uralmam, és semmivel sem leszek ettől rosszabb ember, mint akár te.
De nyugodtan rasszistázz le - ha neked az jól esik - megszoktam.
Vannak a rasszok közt tényleges, több független kutatás által kimutatott eltérések, ez a valóság, erről beszélni egyszerű tárgyilagosság. Vannak kultúrkörök közt jelentős eltérések, egy részük naponta kézzelfogható. A cigány nem rassz, a zsidó nem rassz. A négerekkel nem sokan foglalkoznak, nyilván a hozzászólások közt nem őket látod, hanem azokat, akik tényleg rasszisták (most az teljesen mindegy, hogy méretirigyek vagy botfülük van és nem érdekli őket a tánc, vagy tényleg csak rasszisták, mert az ember színe fehér, gyújtsunk keresztet, satöbbi). Néhány, a média által felkarolt idiótán röhögünk, akkor is, ha másik kultúrkörből származik, amit ugye nagyon "szépen" le is járat a bohóckodásával milliók előtt.
Én így látom, és ezt mindig el kell mondanom, hogy a széplelkűek megfontolják legalább, hogy talán mégse kellene engem annyira rasszistának tekinteniük. Azzal teljesen tisztában vagyok, hogy Győzikét hülyecigányozni nagyon nem polkorrekt vagy tudom is én, ennek ellenére hülye is igazán, valamennyire cigány is, miről beszélünk?
Hadd tegyem hozzá, ismerek igazi rasszistákat (mondjuk fiatalabbat egyáltalán nem), akik ha mondjuk szóba kerül Cserdi története, akkor azért felcsillan a remény a szemükben, és kedélyesen latolgatják a helyi lehetőségeket is, egy-egy kósza demagógiával megfűszerezve persze. Alapjában véve emberek, akik ha rossz élményeik voltak, tüskéket növesztettek. Ténylegesen ártalmatlanok, valahogy nem az ő kultúrköreik támadnak hétről-hétre mit sem sejtő védtelenekre.
#23 miért kapott 0%ot?
Teljesen igaza van. Sokszor az gyűlölet ellen még erősebb gyűlölettel támadnak a különböző anti-rasszisták. Olyan emberekben keltenek bűntudatot, akiknek semmi közük nincs az adott eseményhez. Ez megy az egyetemen is most. Kötelező zsidók által gyártott propagandát tanítani és hallgatni. Ez ellen többen is tiltakoztak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!