Beteges önbizalomhiány?
4 éves korom óta durva önbizalomhiányban szenvedek.
A hangomtól a gondolataimig mindent utálok, holott szép és közkedvelt lány vagyok, ahogy tapasztalom.
Ha látok egy képet magamról, és elvonatkoztatok attól, hogy ez én vagyok, szépnek látom. Ha arra gondolok, hogy én, azonnal csúnyának látom.
Nincsen semmi baj az arcommal, szimmetrikus, az alakom is arányos.
Mosolygós, pozitív lány vagyok, sokan kedvelnek, én viszont egyszerűen utálom magam.
22l
Az önbizalomhiányos ember valóban úgy hiszi, hgy ő ronda, csúnya, stb.
Az írásod alapján te teljes mértékben tisztában vagy a "szépségeddel"
bocs, de ne várd, hgy ezt megértsem.
Én is önbizalomhiányban szenvedek, de én valóban csúnya vagyok.
te azt írod magadról, hgy szép vagy. Akkor most mégis minek tartod magad?
Én teljesen megértem a kérdezőt!!! Teljesen ugyanez a problémám, hosszú évek óta. Annyi különbséggel, hogy én nem vagyok egy "közkedvelt személyiség". De ez magától a társaságtól és más emberektől is függ persze.
Na szóval, nekem is mindig mondják, hogy szép vagyok, ami tök jól is esik. El is hiszem, de amikor belenézek a tükörbe, egy olyan személyt látok, aki nem akarok lenni. Se belsőleg, se külsőleg, sehogy sem.
A hangomat is gyűlölöm a személyiségemet, az alakomat, az arcformám, mindent!!!!!! És folyton ott van bennem a megfelelési kényszer, elég ha csak felállok a helyemről és elsétálok a kukáig kidobni egy papírzsebkendőt. Már akkor érzem a stresszt, hogy nehogy rosszul lépjek vagy valami, meg hogy ne vegyék rajtam, hogy zavarba vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!