Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok még maradi?

Miért vagyok még maradi?

Figyelt kérdés
Alapból 27 éves vagyok,80' 90'-es évek max ezredforduló eleji divatért,zene,öltözködés,viselkedés....stb.
2015. jún. 1. 16:30
 1/9 A kérdező kommentje:
rajongok...lemaradt.
2015. jún. 1. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
szia én is a régi zenéket kedvelem a maiak nem jók nem vagy maradi sok ember szereti a queent pl attól még nem maradiak
2015. jún. 1. 16:39
 3/9 anonim válasza:

Én 20 éves vagyok és sokkal jobban tetszik az általad "maradinak" nevezett korszakok, mint zenei stílusban, mint öltözködésben, szokásokban, stb.

Mai világtól hányingerem van, agymosás, képmutatás, műanyag dolgok, műanyag emberek, műanyag kapcsolatok...

2015. jún. 1. 16:46
 4/9 A kérdező kommentje:
jó...én is így gondolom bas..ki... a mai élvezhetetlen igénytelen,erkölcstelen....mit mondjak még? és még engem néznek ufónak...a f...om verje bele!
2015. jún. 1. 16:52
 5/9 A kérdező kommentje:
[link] értelmes zenéket adnak,mondjuk német rádió,de igényes.
2015. jún. 1. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
és kit érdekel más véleménye? engem aztán nem
2015. jún. 1. 16:53
 7/9 A kérdező kommentje:
nem is annyira más véleménye.....csak azért munkahely,stb....csak érintkezel emberekkel...mikor kérdezik....persze lesz...nak.
2015. jún. 1. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ettől nem vagy maradi. Ezt szereted, ez vagy TE. Mások véleményét meg le kell magasról tojni. Engem egy ideig azzal cseszegettek az első munkahelyemen, hogy miért csak feketében járok. "Mert ez tetszik", de nem magyarázkodtam tovább. Ha nekik nem tetszik, ne nézzenek rám. Nem vagyok egy extrém egyed, nem vagyok láncokkal meg tüskékkel teleaggatva, sima, egyszerű ruhákat hordok, csak épp a 99%-a a ruhatáramnak fekete. Végül csak megszokták.

Ha ufonak néznek, hát nézzenek, attól még nem fogsz megváltozni, nem?

2015. jún. 1. 17:18
 9/9 A kérdező kommentje:
mondasz valamit b...ki :)
2015. jún. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!