Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek szórják a pénzt, míg másoknak ételre sem jut? Miért nem lehet igazságosan elosztani?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 01:17
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

39: De akkor az emberek 70%-át nem "kevered ide".

Nem gondolod, hogy az emberek 20-30%-a alapján kialakított világkép egy kicsit távol áll a 100% által létező valóságtól?

Én most CSAK Magyarországról beszélek, nem globálisan.

2015. jún. 2. 00:02
 42/49 anonim ***** válasza:

"nem a végzettségeden múlik, hogy mennyit keresel, hanem azon, hogy épp hova sikerül benyalnod magadat. "

Ostobasag, luzer duma. En 16 eve dolgozom, ez a masodik munkahelyem, mindkettot palyazat utjan kaptam, nem volt ismerosom, csokos haverom, nem nyaltam be magam (ide nehez is lett volna, leven Nemetorszagban vagyunk).

Felesegem, rokonaim, ismeroseim ugyanigy voltak vele. Van piackepes tudasunk, vegzettsegunk, munkatapasztalatunk, nyelvtudasunk, nekunk nem kell "benyalni" magunkat.

" Mi alapon írod azt, hogy primitívek??? "

Mert primitivek. Most mondtuk el. Nyilvan ez nem az o szemelyes hibajuk, primitiv a tarsadalom amibe szuletnek.

2015. jún. 2. 07:48
 43/49 anonim ***** válasza:
42: Nekem is van. Mégsem sikerül 15 év állandó munkakeresés ellenére sem nettó 90-nél magasabb fizetésű helyre bejutnom, pedig állandóan keresek új munkahelyet.
2015. jún. 2. 07:50
 44/49 anonim ***** válasza:
akkor neked nincs sem piackepes tudasod sem piackepes vegzettseged. Ennyi.
2015. jún. 2. 08:20
 45/49 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen fejeztem be a bsc-t, 1 hónappal később már volt is munkám és nettó 240 volt a fizum.

Csak el kell végezni egy értelmes szakot/szakmát, megtanulni 2 nyelvet középszinten és kész.

2015. jún. 2. 17:58
 46/49 A kérdező kommentje:

Az én szakmámban sokan nagyon jók, ezért mindenki nyal, sajnos.

(kivéve engem).

2015. jún. 2. 23:20
 47/49 anonim válasza:

Sajnos a választ nem tudom a kérdező kérdésére,illetve annyit tudok,mint mindenki más :)

De azt tudom,hogy jópár válaszadó között kiosztanék pár fülest,és egy-két korrekt verést a nagyarcú megjegyzéseikért :D Ócska bazári majmok :D

2015. jún. 4. 12:35
 48/49 Mandy1408 ***** válasza:

Nincs igazság és nincs igazságszolgáltatás sem. Számodra egyetlen igazság lehet, amit te szolgáltatsz.

Mindennek megvan a maga oka, ám ez nem mindig tudatosul. De hát mindenki azzal él, amije van.

Az élet folyamatosan és kőkeményen teszteli a problémamegoldó képességünket...

2015. jún. 8. 15:32
 49/49 anonim ***** válasza:
Nem olvasok kommenteket. Na kérdező, a kérdésedben van valami, de NEM megvalósítható. Például kommunizmus. A dédapám a Zsitva családban élt. Nagyon gazdag nemesi család VOLT. Egészebn a 40-es évekig, ugyanis a birtok nagy részét államosították, az "egyenlőség" címén. Na meg a testvérek kijátszották dédapámat, de ez nem idetartozik. Lényeg az, hogyha nem államosítottak VOLNA, akkor most lehet, h. sokkal jobban élnénk, vidéken laknánk egy többhektáros telken... Attól függetlenül a telek még mindig nagy (1.1 hektár kb.), de... kb. mint egy Mini-Trianon. Pl. a trianon is tartozhatna ebbe a kategóriába, de ez más.. És általában a hülye újgazdagok szokták csak fikázni a szegényebbeket. A komoly, nagy cégek vezetői, azok nem fogják az eszüket játszani. Sőt néha még jótékonysági programba is résztvesznek, hogy a cég jóhírét fenntartsák. Ha meg arra gondolsz, h. a cigßnyok rogyadozó vályogházban laknak, hát meg is érdemlik. Ha nem csak elitták volna a segélyt, akkor újíthatták volna a házat, elmehettek volna képzésekre, és csináltathattak volna egy FÜRDŐSZOBÁT. De tényleg van olyan, aki csak belepottyan a szegénységbe. És nem lehet mindenkin segíteni, ez a szomorú tény.
2015. jún. 8. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!