Miért van az, hogy az emberek szórják a pénzt, míg másoknak ételre sem jut? Miért nem lehet igazságosan elosztani?
39: De akkor az emberek 70%-át nem "kevered ide".
Nem gondolod, hogy az emberek 20-30%-a alapján kialakított világkép egy kicsit távol áll a 100% által létező valóságtól?
Én most CSAK Magyarországról beszélek, nem globálisan.
"nem a végzettségeden múlik, hogy mennyit keresel, hanem azon, hogy épp hova sikerül benyalnod magadat. "
Ostobasag, luzer duma. En 16 eve dolgozom, ez a masodik munkahelyem, mindkettot palyazat utjan kaptam, nem volt ismerosom, csokos haverom, nem nyaltam be magam (ide nehez is lett volna, leven Nemetorszagban vagyunk).
Felesegem, rokonaim, ismeroseim ugyanigy voltak vele. Van piackepes tudasunk, vegzettsegunk, munkatapasztalatunk, nyelvtudasunk, nekunk nem kell "benyalni" magunkat.
" Mi alapon írod azt, hogy primitívek??? "
Mert primitivek. Most mondtuk el. Nyilvan ez nem az o szemelyes hibajuk, primitiv a tarsadalom amibe szuletnek.
Én 22 évesen fejeztem be a bsc-t, 1 hónappal később már volt is munkám és nettó 240 volt a fizum.
Csak el kell végezni egy értelmes szakot/szakmát, megtanulni 2 nyelvet középszinten és kész.
Az én szakmámban sokan nagyon jók, ezért mindenki nyal, sajnos.
(kivéve engem).
Sajnos a választ nem tudom a kérdező kérdésére,illetve annyit tudok,mint mindenki más :)
De azt tudom,hogy jópár válaszadó között kiosztanék pár fülest,és egy-két korrekt verést a nagyarcú megjegyzéseikért :D Ócska bazári majmok :D
Nincs igazság és nincs igazságszolgáltatás sem. Számodra egyetlen igazság lehet, amit te szolgáltatsz.
Mindennek megvan a maga oka, ám ez nem mindig tudatosul. De hát mindenki azzal él, amije van.
Az élet folyamatosan és kőkeményen teszteli a problémamegoldó képességünket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!