Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Képes lennél elviselni "magad"?

Képes lennél elviselni "magad"?

Figyelt kérdés

Ha találkoznál egy olyan ellenkező neművel, aki belső tulajdonságokra tökéletesen megegyezik veled a legapróbb részletig, külsőre pedig épp az ízlésednek megfelelő, képes lennél elviselni akár egy kapcsolat keretein belül?

Esetleg pár szóban, hogy miért igen, vagy miért nem :)

2015. máj. 24. 14:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A friendzone miatt lennél szemét, nem a visszautasítás miatt.
2015. máj. 25. 12:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nem azért de szerintem a pasi énem sem akarna összejönni velem. :D Tökéletesen meglennénk egymás friendzonejában. Amúgy nem értem mi ez a nagy friendzone fóbia. Oké, hogy a másik barátzónába rak, de neked nem kötelező ott lenni, meg is szakíthatod vele a kapcsolatot. Most miért a másik a szemét mert nem szerelmes beléd, de nem is utál?
2015. máj. 25. 13:08
 13/21 anonim ***** válasza:

"Oké, hogy a másik barátzónába rak, de neked nem kötelező ott lenni, meg is szakíthatod vele a kapcsolatot."

Ezt kell csinálni. És mellesleg elküldeni a búsba azt, aki benyöge ezt a legyünk csak barátok baromságot.

"Most miért a másik a szemét mert nem szerelmes beléd, de nem is utál?"

Ezek közül egyik sem probléma, a probléma ott kezdődik, hogy barátság címszóval kihasználnád a másik szerelmét. Egyoldalú kapcsolat, amiben a férfi szenved, és amiből semmi előnye nincs, a nő pedig élvezkedik, és sokszor még direkt hülyíti is a srácot.

2015. máj. 25. 15:10
 14/21 A kérdező kommentje:

Egyébként eleve nem értem, mitől lett szemét a válaszoló. Szó sem volt arról, hogy "saját maga" szerelmes lenne belé, mindössze annyit írt, hogy barátokként meglennének.

Mondatot kéne értelmezni, mielőtt reagálunk valamire, köszönöm.

2015. máj. 25. 17:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
El tudnám, mert kedves vagyok, türelmes, hűséges és odaadó. Ki ne szeretne engem? :)
2015. máj. 30. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Biztosan nem. Rengeteg probléma van velem, meg kell tanulni velem együtt élni. Így is csodálkozom néha, hogy egyes emberek hogy tudnak elviselni, sőt, még szeretnek is :D
2015. máj. 30. 15:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Elviselni? Szuperjó barátok lennénk. Különben is, hasonló a hasonlót vonzza.

Párkapcsolati szempontból is szeretnék már olyannal találkozni, aki hasonlít hozzám. Végre nyugodtan dőlhetnék hátra, hogy ez a fiú tudja a dolgát. Nem kell mindent én megcsináljak, attól félve, ha másra bízom az majd elrontja.

Egyébként elgondolkodtató, ha valaki azt mondja, hogy nem tudná elviselni saját magát. Ezzel kb azt mondja az illető magáról, hogy $7 art se ér. Ennyit ad ő a világnak? Ha szembetalálkozna magával, a háta közepére se kívánná?

“Légy te a változás, amit a világban látni akarsz.” Mahatma Gandhi

2015. jún. 11. 08:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Én se akarnék az eltitkolt ikremmel kapcsolatot, és messze nem azért, mert magamat annyira értéktelennek tartanám. Vannak erényeim, de hibáim is, amiket csak egy olyan egyén tud mérsékelni, aki nem rendelkezik velük. Egy másik érzelmileg zárkózott, pesszimista, szétszórt, ingerlékeny, modortalan, lusta és motiválatlan ember nem lenne rám jó hatással, és én sem rá. Szívesen haverkodnék vele ettől függetlenül, hiszen ahogy előttem mondták: ha valóban olyan lenne, mint én, akkor ő sem akarna tőlem többet semmi szín alatt.:D Bár ez nem volt kérdés, azt hiszem, mindezek ellenére előbb jönnék össze ezzel a csávóval, mint a szöges ellentétemmel.
2015. okt. 13. 18:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Jesszus...Hát én biztos, hogy nem :D Nálam lustább embert nem is ismerek, valamint imádok másoktól kéregetni dolgokat, de ha engem kérnek valamire, már húzom a számat. Ráadásul nagyon gyerekes is vagyok.

Azt se tudom, más emberek hogy viselnek el engem.

2015. okt. 19. 21:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Tökéletes lenne.
2015. okt. 19. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!