Nem tudom elviselni más emberek érintését. Van más is így ezzel?
Figyelt kérdés
Természetesen annak a pár embernek a közelsége nem zavar, akit szeretek. De mindenki másé nagyon. Ez mennyire fura?2015. ápr. 4. 18:57
1/8 anonim válasza:
régebben velem is ez volt, és szerintem ez komolyabb lelki gubancokat rejt.
2/8 piriiiii válasza:
Enyhén fura.
A legtöbb embernek én sem viselem el, sőt, még a közelségét sem.
3/8 anonim válasza:
Én nemcsak az érintést nem bírom elviselni, de azt sem, ha túl közel állnak hozzám. PL. van egy olyan munkatársam, hogy úgy beszél hozzám, hogy szinte belemászik a pofámba. Mindig hátrébb kell lépnem egyet.
4/8 anonim válasza:
Mert beképzelt vagy,Menj el dominának,ott nem érhet hozzád senki és flegmaskodhatsz is velük
5/8 anonim válasza:
biztos hogy all a hattereben valami ok, amiert ez kialakult. nem is biztos, hogy bekepzeltseg, mint ahogy utolso valaszado kovetkeztette ezt. egyebkent en sem szeretem, ha az intim szferamba jon valaki, aki nem kozeli ismerosom, azt nem szeretem.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt. Semmi bajom az emberekkel. Csak ne kerüljenek túl közel hozzám testileg.
2015. ápr. 4. 19:26
7/8 anonim válasza:
biztos hogy all a hattereben valami ok, amiert ez kialakult. nem is biztos, hogy bekepzeltseg, mint ahogy utolso valaszado kovetkeztette ezt. egyebkent en sem szeretem, ha az intim szferamba jon valaki, aki nem kozeli ismerosom, azt nem szeretem.
8/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Ki szereti, ha idegenek tapicskolják? Szerintem azzal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!