Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért nem tudom elviselni?

Mért nem tudom elviselni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elviselni ha kép kerül fel rólam a netre akármilyen céllal. Páromnak szombaton volt a szülinapja és persze képek meg minden, de mivel nem állt szándékomban netre kerülni ezért otthoni ruhákban voltam, ugye bár no smink melltartó a hajam olyan volt ahogy volt miután takarítottam, nem foglalkozok magammal otthon.- Na a lényeg az h ugyebár készültek képek amik felkerültek anyósom által a facebookra. Párom tudja h nem tudom elviselni mert ha megtudom h bármiféle kép felkerült rólam dührohamot kapok. ez most kezd apadni és megkértem párom, h kérje meg az anyját törölje le. de párom kiakadt h ilyen dedós f..ság miatt nem fogja az anyját megbántani. Mondom jó akkor ráírok facen mert 70Km van köztünk ritkán találkozunk, de azt mondta párom ha facen intézek ilyeneket és nem személyesen akk egy gerinctelen embernek fog tartani és elhagy. Persze érveltem a: meg se kérdeztetek szöveggel meg azzal h ezt tudtad rólam meg minden, de... persze én vagyok a dedós kis hisztis kislány. amúgy meg 20éves vagyok
2015. febr. 16. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:

teljesen érthető, ahogy hozzáállsz.

az egyetlen dolog, hogy nem kell magyarázkodnod. egyszerűen kérd meg, hogy vegye le.

ha a barátod emiatt szakít veled, akkor jobb is úgy.

2015. febr. 16. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Ez tényleg baromi dedós dolog, nyilván ha előnytelen nagyon a kép, akkor meg lehet szépen kérni, de szerintem ebből te sokkal nagyobb hisztit csapsz, mint kéne...
2015. febr. 16. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:

ez nem dedós dolog.

csak a sok ostoba bábember számára természetes hogy az intim pillanataikba bárki beleleshet.

ha a barátod ennyire korlátolt, minek vagy vele?

2015. febr. 16. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm lekerültek a képek nem akadt ki anyósom annyira mint vártam. Amúgy még olyan képet sem ami igényeimnek megfelelően tükröz
2015. febr. 20. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!