Nektek mi a véleményetek Molnár Krisztiánról?
A YouTube-os Molnár Krisztiánról
Link:
# 6
Főleg nem 19-es cukorral...
Minden rosszindulat nélkül a "minek él az ilyen" kategória. Semmi célja az életben, semmi haszna. Nem ért semmihez, még a legalapvetőbb feladatokat sem tudja elvégezni, mert nem csak cselekedni, de tanulni is végtelenül lusta.
Még csak azt sem lehet mondani rá, hogy jó srác. Beképzelt, követelőző és felvágós. A négy fal közül anyázik, de amikor rápirítanak elkezd sírni a következő videóban. Változtatni pedig végképp nem akar a saját helyzetén.
De persze a nőket szidta, amiért senkinek nem kell és elvárásokat állított fel. Minimum, hogy debreceninek kell lennie, mert ő annál messzebb nem megy és azt se várják el tőle, hogy kimegy a hidegbe...:D
Ez az ember minden értelemben egy selejt.
Lehordani mindennek inkább a teljesen ostoba szüleit kéne, akik mintha már várnák, mikor viszi el a szíve, és folyamatosan veszik neki a minél cukrosabb italokat.
Néha már engem is irritál az egész stílusa, ahogy képtelen egy mondatot rendesen megfogalmazni, de ami a leginkább felháborító ebben az egészben az a szülők hozzáállása.
Volt valami nevetséges eset, amikoris PS3-at ígértek neki, HA lefogy. Másnap már megkapta, majd bejelentette, hogy a fogyás kb abból áll, hogy nem fog inni cukros italokat (egy hétre rá már naponta ott volt a kezében), és ő szimplán visszamaradott, ezért nem képes gondolom én ennyire felmérni a helyzetet, de azért csak kordában lehetne tartani, ha törődnének vele egy kicsit is.
De így pár év, és már úgysem lesz köztünk.
# 9
Ez mind az ő nemtörődömségük. Ők vásárolnak neki mindent, így az elhízásért is ők hibásak, csak úgy mint az elrohadt fogaiért. Az egy dolog, hogy most nem iszik cukrosat, de a koffeines, szénsavas italok azóta is roncsolják.
A 19-es cukor leszarása pedig a nemtörődömség csúcsa. Az apja pálinkát ad neki, mert "segít" a kertben. De azt sem értem, hogy engedhették idáig, hogy a Yt-on égesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!