Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Lundbeck Johanna kérdése:

Ti mit gondoltok arról, hogy Molnár Krisztiánnak gyűjtést szerveztek?

Figyelt kérdés

Aki nem hallott róla, annak elmondom röviden, ki ez az ember.

Ő egy durván elhízott, külsejére messzemenően igénytelen alkoholista huszonéves, aki rákapott a vlog-gyártásra. A videóiban a jó ízlés alapfeltételeit sem bírja teljesíteni, a videóiban szinte lehányja a kamerát. Értelmes gondolata nincs, beszélni nem tud, értve ez alatt mind az artikulációt, mind a stílust, mind a tartalmat. Magyarul megmondva: egy nagy sz.., amit csinál.

Erre még volt, aki gyűjtést tervezett, meg készült egy "szép" propagandaszöveg, gyászos alázenével, azt ecsetelve, hogy szegény gyereknek mennyire szüksége van egy új gépre, mert így nem tud gameplay videókat készíteni.

WTF?? És mégis mire fel?

2015. febr. 5. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Mindenki arra szervez gyűjtést amire akar (feltéve, ha nem ütközik törvénybe). Felőlem a döglött legyek megsegítésére is gyűjthet valaki, úgysem fogok rá pénzt adni. Innentől kezdve nem érdekel. Ha pedig valaki adakozik az az ő magán ügye.
2015. febr. 5. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Cifrább dolgokra is szerveztek már gyűjtést pl fiktív szappanopera szereplő műtétjére ..Hülyék mindig vannak és még pénzük is akadhat amit le lehet nyúlni.
2015. febr. 5. 13:42
 3/7 A kérdező kommentje:

#1: A közöny nem épp a legnemesebb emberi tulajdonság.

#2: Valóban, de ott a cél nemes volt, csak a gyűjtést szervezők voltak tévedésben. Én többre értékelem, ha valaki azért gyűjt, hogy valaki egészséges legyen, mint azt, amikor pusztán azért, mert őlustasága új gépért hisztizik.

2015. febr. 5. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Összeállhatnának azzal a Filmkiller csávóval akkor.
2015. febr. 5. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja azt sem tudtam, hogy ki ez az egyén. Egyre több helyről hallottam a nevét, gondoltam, megnézem, ki is ez. Elborzadtam.

Neki gyűjteni? Mire fel? Mert szegény nem tud a gépén a legújabb csúcsjátékokból gameplay videót készíteni? Én sem, képzeljétek el. Akkor most nekem is gyűjteni fogtok egy új gépre? Egy 7 éves masinám van, aminek az árát az utolsó fillérig én magam gyűjtöttem össze ösztöndíjból meg munkából. Ő mit tett érte? Semmit. Nem él rosszul, nincs rászorulva, és igazából ettől csak még nagyképűbb lett.

Sajnálom, hogy nincsenek barátai, meg vakvágányra futott az élete, de erre nem az a megoldás, hogy gondolkodás nélkül teljesítjük a hisztijét. Ettől az ő élete nem lesz jobb. Ugyanúgy egy züllött, primitív antiszociális bunkó marad. És hogy én miért illetem ilyen szavakkal? Szerintem elég megnézni ezt a videót:

[link]

U.i.: nem, nem vagyok irigy. Csak mert a "rajongói" (megáll az eszem, egy utolsó alpári züllött senkinek is vannak rajongói...) előszeretettel fogják rá mindenkire, aki nem dicsőíti ezt az alakot, hogy biztos irigy. Nem, ez nem irigység. Csupán felettébb allergiás vagyok az igazságtalanságokra. Az, hogy egy jó körülmények között élő embernek gyűjtenek, miközben mások éheznek, meg azért sírnak, hogy hogy fizessék ki a villanyszámlát, ez bizony igazságtalanság.

2015. febr. 5. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem, kiről van szó.

Nagyképű, öntelt, részeges, alpári.

Gyűjtést ennek? Mire fel?

2015. febr. 5. 16:35
 7/7 anonim válasza:
100%

Nem csak amiatt szerveztek neki gyűjtést hogy gameplay videókat csinálhasson, hanem azért hogy Molnár Krisztián láthassa hogy vannak még jó emberek akik segítenek.

Aha...és véletlenül sem azért mert neki már egy rakás hulladék volt a gépe :))) Inkább kondibérletet kellett volna küldeni neki, mert az legalább hasznos lett volna, jó, lehet gépet küldeni is, de miért pont neki, akinek a szülei valószínűleg igencsak tehetősek, hisz máskülönben hogy tudnák finanszírozni kedves fiuk cigi, pia, kajamennyiségét?

2015. febr. 6. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!