Bölcsészek! Miért szidjátok saját magatokat?
Bölcsészeket szólítottam meg, kérem, hogy ők válaszoljanak.
Én is bölcsész vagyok, és annyira idegesít, hogy vagy valamit nem tudok én vagy az, akivel beszélgetek, az rávágja, hogy "áh, bölcsészek vagyunk" és ott vigyorog. Ez annyira idegesít, mintha mi hülyék lennénk, és ráadásul jogosan. Vagy például sok tanárunk bocsánatot kér, ha véletlenül fel mer hozni mondjuk egy matekos vagy fizikás példát. De hát édes istenem, ha ő megérti, akkor én is, hiszen abban a témakörben ő sem okosabb. Meg ne kérjen már bocsánatot azért, mert felhozta példának azt, hogy 5+5! Mintha a mérnököktől bocsánatot kérnének, amiért felkerült a táblára egy szó ly-nal. Vagy egyik tanárunk rendszeresen perverznek nevezi azokat a hallgatókat, akik mással is foglalkoznak, vagy akiket érdekel egy-két reál tárgy. Miért jó ez, hogy így dicsekszünk vele, hogy "hú, mi ebből hülyék vagyunk"? És mért kell olyan alapvető dolgok megemlítésért bocsánatot kérni, ami általános iskolás anyag? Eléggé zavar az évfolyamtársaim hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!