Félénk, csendes, zárkózott lány vagyok. Miért van az, mitől lehet az ,hogy kiskorom óta nagyon csendes vagyok? Általános iskolában csak akkor beszéltem, amikor kérdeztek. Sose szóltam senkihez. Mindig azzal nyaggattak, hogy miért nem beszélek soha. Középiskolában javult a helyzet, de nem sokat. volt 1-2 barátom, de a barátság addig tartott, amíg az iskola. Ott is csak azt kérdezték miért vagyok ilyen csendes.. Aztán jött a fősuli, már volt mikor kezdeményeztem beszélgetéseket is és azt éreztem, hogy kedvelnek egy páran. de még mindig rettegek attól, hogy kettesben kell lennem valakivel, félek a kínos csendtől, hogy nem tudok mit mondani, hogy unalmasnak talál e miatt. Eddig még csak egy barátom volt, amit mások nem is értenek, mert csinos lánynak mondanak, jó alakkal rendelkezem.
2015. máj. 10. 22:27
1/10 anonim válasza:
Lenyeltél egy békát.
2015. máj. 10. 22:38
2/10 anonim válasza:
Introvertált vagy, ennyi.
2015. máj. 10. 22:40
3/10 anonim válasza:
Sose bánd, hogy ilyen vagy :) Ne akarj megváltozni, főleg, hogy te is kicsit kinyíltál már, és túl vagy azon a korszakon, amikor még csúfolódnak. Én pont ilyen lány társaságát keresem, és kihívásnak tartanám, hogy az én társaságomban beszédes legyen, legyek annyira megbízható, hogy nekem megnyíljon. Trollok kedvéért: soha nem tudnék visszaélni ezzel :)
2015. máj. 10. 22:55
4/10 A kérdező kommentje:
hát, én azért bánom, mert nincsenek barátaim, magányos vagyok..
2015. máj. 10. 23:04
5/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen ilyen vagy, nincs különösebb indoka (ha csak nincs valamim traumatikus gyerekkori élményed). Én meg túl sokat beszélek, azt mondják néha már fárasztó vagyok, ez se sokkal jobb, hidd el... xD
2015. máj. 10. 23:20
6/10 A kérdező kommentje:
óó azért én szívesen cserélnék veled :)
2015. máj. 10. 23:37
7/10 anonim válasza:
Azért jól gondold meg mit kívánsz. xD Én meg veled cserélnék, mert ha ritkán beszélsz, akkor mindennek súlya van, amit mondasz, de engem nem igazán tud komolyan venni senki... :/
2015. máj. 10. 23:41
8/10 PontozzLeHaIgazamVan válasza:
Utolsó, jujj ez tényleg nagyon igaz. Én is csendes vagyok, megszólalok egy kisebb társaságban valami tökre átlagos dolgot, például: " Amúgy én is szoktam kávézni"
Aztán mindenki rám szegezi a tekintetét, szinte nem is pislognak. Vicces tud lenni :D ( vagy legalábbis én annak fogom fel)
Kérdező, nincs azzal semmi baj, ha csendes vagy. Sokak szerint inkább áldás, hogy mi be tudjuk fogni a bagolylesőnket és nem pofázunk minden hülyeségről. Engem is zavart pár éve, hogy csendes vagyok de rájöttem, hogy igazából ez jobb is nekem :D
2015. máj. 10. 23:48
9/10 opened paradise válasza:
Nem kéne félned a csendtől,pont emiatt nem fogsz megszólalni. Ilyenkor mondj valami hülyeséget,ha más nem,én azt szoktam :D
És még mindig jobb próbálkozni,mint meg sem próbálni.
Mondjuk sokan szeretik a csendesebb lányokat.
2015. máj. 11. 02:39
10/10 anonim válasza:
A világon a sokat pofázó, hangoskodó emberek uralkodnak, mert többségben vannak.
Te introvertált vagy. Ha esetleg nem tudod, mit jelent, olvass utána, hidd el, megéri, hamar megértesz minden dolgot, és erőt meríthetsz belőle.
Én is zárkózott vagyok, sokáig azt sem tudtam, mi az az introvertált, de amióta tudom, rengeteget olvastam róla, és azóta már sokkal jobban érzem magam. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!