Ti mit gondolnátok egy olyan lányról aki nagyon csendes?
Mármint úgyértem amikor nagyobb társaságban van akkor mondjuk nem igazán szólal meg
mert nem tudja mit mondjon. Sajnos én ilyen vagyok a suliban és lehet, hogy ezért sokan lenéznek. Próbálok megváltozni de nem megy. Szerintetek baj, hogy ilyen vagyok?
Azt, hogy végre valaki, akinek annyit beszélek, amennyit akarok (szegény) :D
Viccet félretéve én kifejezetten vonzódom a csöndes emberekhez, épp azért érdekel a véleményük, mert nem tolják az arcomba. De ez környezetfüggő, nálunk se a suliban, se a koliban nem nézik le a csöndes embereket.
ha beszélgetési szituba kerülünk és mondjuk kérdezek pár dolgot és 1x sem kérdezel vissza,akkor otthagylak,mert azt szűrném le,hogy érdektelen vagy kuka vagy.
ezért erre figyelnék a helyedben,hogy illik visszakérdezni,érdeklődni ha ismerkedsz nem csak tőmondatban válaszolgatni.
plusz általában a kérdező irányítja a beszélgetést,ezt az előnyt sem kellene átadni állandó jelleggel.
Én is nagyon csendes vagyok, de ha valakinek egy kicsit is megnyílok azt mondja, hogy aranyos vagyok. ^^ Nagy társaságokban meg se szólalok szinte, de ha kevesebben vagyunk, akkor jobban kibontakozok. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!