Romaság-többi lent?
ma 17:36
Jártál már borsod megyében?
jártál miskolc vagy környékén?
A szomszédaid roma szármozásúak? mert nekem igen, és nem kellemes, a fakerítést, amit nagyapám épített akkor, mikor a a házat építette, amiben jelenleg tartózkodom, csakhogynem elvan bontva, kint vagyunk és a szemünk előtt bontják le a kerítést mert nincs pénzük fára.
akkor kérdem én: És ha szabad tudnom, akkor honnan van 2db Mercedes-Benz CLK 320 Cabriojuk?az egyik fekete a másik ezüstfehér 8an vannak, gyerekekkel együtt. Nekünk meg régi fajta suzuki swiftünk van amit sok idő volt a szüleimnek összespórolni, mert apám egy rendes hónap alatt 134k-t keres , és mégis van pénzük fára, ruházatból igaz, csak a kínaira telik, ekik meg persze nike,adidas ruházat, kérdem én miből? egyik szülő se dolgozik, segélyből meg ez nem igen menne nekik. és igen, irigykedem rájuk még mielőtt elkezdenéd :)
Miben fognak össze? Bűnben. Nem összetartás hanem puszta logika, hogy sok lúd disznót győz. A magyar ember csak betelefonál a gyámügyhöz, és máris viszik az 5 purdét a gyermekotthonba.
Csak, hogy mi nem akarunk senkinek rosszat...
Ha megnézed minden bűnszervezetben ilyen nagy az "összetartás" mert különben elbuknának.
Tudok példát a magyarok összetartására is: Ha van egy betöltetlen állás oda képességektől függetlenül a rokonok/barátok kerülnek.
Amikor arról van szó ki verte agyon a mari nénit, akkor meg sem próbálják magukra vállalni a másik helyett..
Ahogy egy magyar nem foglalkozik egy székellyel, úgy a cigányt se nagyon érdekeli a román sorsa.
Inkább azok szűk látókörűek akik elhitték ezt a városi legendát.
A karate mozdulatokat meg látják a TV-be Bruce Lee-től meg Steven Segal-tól és azt képzelik ezt alkalmazni tudják a valóságban is. Az eszközhasználatot úgyszintén. Nem is tudja használni a kést, csak annyit tud, hogy szúrni kell vele. Neki ott nem arról van szó, hogy hatástalanítsa az ellenfelet, hanem, hogy megölje.
A magyarok pedig nem kedvelik a börtön, ha oda kerülnek az egész családjuk utána úgy néz rájuk mint egy bűnözőre, arról nem is beszélve mennyire kikészítő pusztán 1 nap fogság is, hát még értékes évek az ember életéből. Ezért a magyarok inkább lefúják sprayel vagy csak megcsapják őket önvédelemből, mert ők nem akarnak semmit a cigánytól.
Vannak tényleg rendes jól nevelt cigányok meg bűnöző fehérek is. De amikor a 95% rossz, akkor szerintem nyugodtan általánosíthatunk.
Az autók valószínűleg nepperkedésből vannak, sok cigány foglalkozik ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!