Neked is hiányzik a tinikorod?
Dehogy hiányzik, örülök, hogy rég túl vagyok rajta, utáltam a tinikort.
A gyerekkor, az hiányzik egy kicsit.
Harmincas vagyok, de hasonloan erzek en is. Inkabb azt sajnalom, h. Nem akkoriban, a 90-es evekben vtam 20-30 eves. Igaz, nem volt net, de sokkal tobb lehetoseg volt az eletben, mint most.
Amugy a zenei vilag sivar volt, a lada jo kocsinak szamitott, masoltuk a vhst, ha jo filmet akartunk nezni, de a benzin olcso volt, a lanyok szepek, mi pedig szabadok voltunk, meg ha szegenyek is.
Én a 20-as éveimet sírom vissza. A gimi egy rémálom volt, örülök, hogy vége.
Egy olyan gimibe jártam, ahol csak elmebeteg tanárok tanítottak, 4-es átlagért gyakorlatilag éjjel-nappal tanultam, de mégsem tanítottak semmit, aminek később hasznát vettem volna. Meg voltam róla győződve, hogy ronda vagyok, a fiúk rám sem néztek. BRRR.
Hát nem. Később az egyetemen szerettem tanulni, azzal foglalkozhattam, ami érdekelt, rájöttem, hogy nem vagyok ronda, sőt. Elég sok fiúnak tetszettem, és a tanulás mellett még bulizni is maradt időm bőven.
A naivitás meg egy dolog, én 19 éves koromig szűz voltam.
Én is hasonlóan vagyok, mint az utolsó. Nem igazán hiányzik, hogy mások szóljanak bele az életembe, mint a gimiben. Igaz, most sem vagyok még a siker csúcsán, de legalább szabad vagyok. :)
A tinikoromban már nem volt túl sok naivitás, inkább olyan tehetetlennek éreztem magam. Folyamatosan volt rajtam vagy 8 kiló plusz, amitől képtelen voltam megszabadulni, tele voltam gátlásokkal, a pasik sem igen jöttek, pedig jól jött volna... de ahhoz is túl sok gátlás volt bennem. Rossz belegondolni.
Bár még csak 21 vagyok, nagyjából minden jobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!