Miért hiányzik ennyire?
Figyelt kérdés
Van egy tanárnő az iskolában, akivel elég jól kijövök és sokat beszélünk. Ő olyan kozvetlenebb ember, elég sok diákkal jóban van Tud rolam pár személyes dolgot is és én is rola és néha a neten is beszélünk. Az ő óráit várom a legjobban és elég depressziós leszek, ha tudom, hogy holnap nincs óránk. Nem vagyok belé szerelmes, mert másba vagyok, de valamiért mégis nagyon hiányzik ilyen napokon. Miért lehet ez?2014. nov. 15. 15:37
1/10 anonim válasza:
nyugi attól ha várod hogy órád legyen vele, attól még nem leszel depressziós
2/10 A kérdező kommentje:
Attól leszek lehangolt, ha tudom, hogy nincs órák másnap, kvázi nem találkozunk.
2014. nov. 15. 15:44
3/10 anonim válasza:
1# válaszoló vagyok, szerintem attól nem lehet lehangolódni. De mindenkinél máshogy van. Mondjuk ha nem teljesíted úgy a házit ahogy elvárja akkor megértem.
4/10 A kérdező kommentje:
Színötös vagyok a tantárgyaiból.
2014. nov. 15. 15:54
5/10 anonim válasza:
mert úgy érzed emberszámba vesz , kedves . bocsi ha rosszat írok, nem látom át a helyzeted.
6/10 A kérdező kommentje:
De szerintem újra értelmezhetnéd a kérdést.
2014. nov. 15. 15:56
7/10 A kérdező kommentje:
Legutóbbi hsz.-em az 1.-esnek ment!
2014. nov. 15. 15:56
9/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted, utolsó?
2014. nov. 15. 23:56
10/10 anonim válasza:
mindegy, nem tudom kifejteni mostanában ezt, bocsi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!