Ez miért van? Miért vannak ilyen emberek? Mi hiányzik az életükből?
Lehet hogy most egyesek szemében én leszek az idióta de ezt már régóta tudni akarom. Miért van az hogy a mai fiatalok (gondolok 12-tizen mittudoménmeddig) azt hiszik hogy attól lesznek menők ha felnőttesen viselkednek? Igaz én is 13 évs vagyok de nem igazán ismerek olyan lányt vagy fiút aki nem olyan hogy jajj most én vagyok a Mittudomén Valaki ezért mindenkinek tisztelnie kell engem. A lányok olyan átlátszó ruhákban járnak mintha egy nejlonzacskót vettek volna föl, a fiúk meg ilyen meg olyan felzselézett haj meg seggmutogató nadrág, hülye sapka de úgy felvéve hogy egy lazább szellő lefújja a fejükről csak nehogy a kis pici hajacskámat lelapítsa a sapka. Ráadásul az gáz ha ilyen idősen szűz vagy. Meg most a nagy divat az a fényképezgetés hogy lehetőleg mindened kilátszon és ha facebookon nem jön rá 400 like felvagdosd az ereid. Elég furcsán hangozhat ez de merre tart a világ? 20 év múlva mi lesz? Miért csinálják ezt? Én soha nem akarok ilyenné válni. Ez azért van mert sokkal több figyelemre lenne szükségük? Vagy csak a családban van valami galiba? Ezeknek szerintem nem nejlonzacskóra meg ilyesmire van szükségük csak egy szerető ölelésre. Na mind1 én sak a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Ez volt az enyém.
13/L
Köszi, végre rájöttem, hogy miért olyan az a sapka :D
Annyi biztos, hogy Amerikából jött ez a stílus. Saját meglátásom szerint a Disney TV csatorna neveli erre a gyerekeket, így ha már kamaszodnak nem érzik kínosnak ezt az öltözködést, mert régóta ezt látják.
Én is utálom őket, jönnek GYK-n nap mint nap kérdések.
Te meg emberek 99,9%-a vagy csatlakozik, vagy ellentáborba tartozik, vagy nem foglalkozik ezzel. Szinte lehetetlen olyat találni akit az internetes szitkozódásnál jobban érdekel a dolog.
Nem akarlak megsérteni de lehet 3 év múlva ilyen leszel.
Azért van sok mert így tudnak érvényesülni. 20 év múlva lecseng, és sok kis könnyen befolyásolható az új divatot fogja követni.
Most te vagy a "jó". De a fiuknak a 400 lájkos, nem szűz, nejlonruhás csaj fog kelleni, mondom fiúként. (Mert szerintem többi fiú is belátja, hogy ezek jobban szoktak kinézni átlagnál).
Igazad van, családi problémáik is vannak, mindenféle felszínes dologgal próbálják leplezni. Az biztos, hogy nem szerető ölelésre van szűkségük...
Az utolsó mondaton kívül semmi felnőttes nincs bennük.
Igen, a popkultúra hatása mindenképp kihat a fiatalokra. Ez folyik a csapból is, ezt látják a tv-ben, stb...
Korábban még lehetett azt csinálni, hogy a szülő elkapcsolta a tv-t valami más csatornára, de most már tényleg mindenhova beszivárogtak ezek az újkeletű divat dolgok. Az internet miatt pedig még kevésbé lehet ezt kordában tartani, a fiatalok úgy is rengeteg ilyen dolgot olvasnak, osztanak meg, úgyhogy emiatt természetessé válik. Nehéz ügy, mert itt nagy felelőssége van a szülőknek is, hogy milyen példát mutat a gyerekeinek. Manapság úgy látszik (szerintem), hogy sajnos egyre kevesebbet foglalkoznak a gyerekekkel, egyre kevesebbet beszélnek ezekről a dolgokról. Pedig szerintem tök jó érzés lehet egy gyereknek, ha ezekről a fiatalos dolgokról is el tud beszélgetni a szüleivel. :) De javítsatok ki, ha nem így van.
Egyébként a korod ellenére meglehetősen éretten gondolkozol, úgyhogy király vagy! :)
3 tippem van:
1.: nem 13 vagy
2.: 13 vagy és már más témában leveleztünk (akkor tudom ki vagy :P)
3.: még egy 13 éves aki érettebb a koránál
Ez a tömeg...akarnak tartozni valahova az emberek, nem akarnak egyedül lenni, kirekesztve lenni...és így könnyebben ismerkednek, barátkoznak...nem csúfolják őket, azért mert mások...sima tömegtermékek, de nem bántják őket, vannak barátaik...a facebook függőség sajnos már durva formákat ölt...sajnos itt tart a mai társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!