Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nagyon hiányzik...

Mit tegyek, ha nagyon hiányzik valaki?

Figyelt kérdés

Elég sok minden összejött mostanában, és mindennek a tetőpontja a mai nap volt. Eléggé ki vagyok borulva, nagyon sokat sírtam, és arra gondolok, hogy mennyivel más lenne ha ez az ember itt lenne, úgy nem is fájna semmi annyira, amitől csak még szarabbul vagyok.

Mit tehetnék?

2014. jún. 5. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Hagyd abba az önsajnálatot és feküdj be valami film elé egy vödör fagyival. Minden baxogatás nélkül mondom. Attól nem lesz jobb, hogyha sajnálod magad, hiába szar a helyzeteted, de avval legalább rosszabb nem lesz, ha abbahagyod.
2014. jún. 5. 21:23
 2/6 anonim válasza:
írtam privit
2014. jún. 5. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj ne gondolni rá, ezért kösd le magad bármivel. Én is azt szoktam.
2014. jún. 5. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon szenvedsz, és mondjuk van egy nagy macid, akkor képzeld azt, hogy ő az, és meséld el neki a bánatodat, vagy ha nincs, akkor egyszerűen képzeld azt, hogy ott van veled, és mondd el neki, mi bánt. Vagy írj úgy a fájdalmadról, mintha neki írnád meg, hisz mindig annak esik jól elmondani a bánatunkat, aki miatt az keletkezett.

Tudom, ezek úgy tűnnek, hogy csak erősítik a kötődésedet hozzá, de ez csak az elején van így, amíg friss a seb. Ha elnyomnád az érzéseidet, akkor később bukkannának felszínre, és lehet, hogy nagyobb erővel, mint ahogy most vannak jelen.

2014. jún. 5. 22:23
 5/6 anonim válasza:

Azt nem osztottad meg hogy miért nem talalkozol vele.

Ebből arra következtetek hogy 2 lehetőség van:

1. Ha az illetőnek van valami személyes dolga nálad,pl.:párna vagy bögre stb.akkor használd. Nekem pl. az anyukám hiányzik ha a nagymamáméknál alszom de neki van ott egy párnája és azon alszom. De ezt akkor ha semmiképpen nem tudasz talalkozni vele.

2. Ha tudsz találkouni vele akkor minél előbb tedd meg!

3. Ha nem hasznos a fenti 2 tanacs akkor hívd fel telefonon vagy video chaten és dumáljatok

4. Ez egy kicsit hülye ötlet, de beválhat.

Játszd el hogy ő vagy, az ő szemszögéből!

Remélem segítettem!

Üdvözlettel:

Dorottya09

2020. jún. 18. 19:24
 6/6 anonim válasza:
Én tegnapelőtt lerajzoltam őt és elküldtem neki, az egyik macim rá emlékeztet így úgy neveztem el, emellett mindketten katolikusok vagyunk, a védőszentje közbenjárását szoktam kérni, és érte ajánlok fel minden nap egy rózsafüzért. Van ezer képem róla azokat nézegetem néha csinálok belőle aranyos editet de nem küldöm el neki. Tudom hogy milyen virágot szeret, megcsináltam papírból egy hónapja. Megpróbáltam elkészíteni különleges ételt amit ő is megkóstolt már. Letöltöttem a telefonomra olyan játékot amit ő is játszik és úgy állítom mintha vele játszanék. Ő állítólag mindig nyeri így beállítom a legnehezebb single player módra hogy veszítsek. Eljátszottam hogy Google térképen elvezetek hozzá. Széles a lista csak kreatívnak kell lenni.
dec. 27. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!