Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek azért, hogy ne...

Mit tegyek azért, hogy ne legyek boldogtalan?

Figyelt kérdés

A problémám fő forrása az, hogy mindig kevesebbnek érzem magamat másoknál, és másokhoz hasonlítva magamat alkotok véleményt. Pl.: lájkok száma a képeknél meg ilyenek.

Tudom, hogy ezek nem számítanak, de engem mégis uavar, ha egy lány aki szerintem nem olyan szép 3-szor annyi lájkot kap. Nem tudok egyszerűen megfelelni a saját elvárásaimnak...

Mit tegyek? Hogyan gondolkozzak másképp?

2015. máj. 3. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Akadj le a facebookról
2015. máj. 3. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen ez kellemetlen. Én is vagyok így néha... de akkor tudsz igazán boldoglenni, ha nem másoktól várod a megerősítést, hanem magadtól tudod, hogy értékes vagy. Próbálj ki dolgokat, fejlődj ddolgokban, legyél nyitott dolgokra. Meg szard le ezt az egészet. Néha le kell:)
2015. máj. 3. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én magasról teszek mások véleményére. Úgy élek, ahogy akarok, ne foglalkozom a szomszédok véleményére, és nem érdekel ki mit ír rólam a Facebookon.
2015. máj. 3. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, csak neha, amikor mar jobb kedvre derulok, szivesen megyek fel facebookra, aztan par napig aktivan hasznalom es megint felcseszi az idegeimet. Egyebkent nem hasznalom gyakran...
2015. máj. 4. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy magadat másokkal összehasonlítod, nem okoz örömet. Ha mindig azt keresed, hogy "ki jobb" nálad, akkor meg főleg nem, de elvileg akkor sem működik a dolog ha azokkal hasonlítod össze magd akik nálad rosszabb helyzetben vannak, hogy "ezáltal egy kis önbizalmat szerezz".

Önismereti könyvek segíthetnek, vagy pl. pszichológus.

2015. máj. 4. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Töröld a képeidet és keres magadnak egy párt.

Olyan párt keress, aki mindennap dicsérget.

2015. máj. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!