Mit tegyek hogy ne legyek ennyire pénz centrikus?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira sóvárgok a sok pénz után hogy az valami szörnyű. Szeretnék drága dolgokat megvásárolni magamnak, meg olyan dolgokat csinálni amire nincs pénzem. Sajnos elég visszafogott anyagi körülményekben lévő családból származok, és nagyon kilátásom sincs olyan munkára ahol annyit lehetne keresni hogy ezek megvalósulhassanak. Borzasztó csak őrlöm magam, ahogy látom azt a sok jómódú embert. Mind boldog és sikeres. Én meg itt vagyok mint egy rakás szerencsétlenség, boldogtalanul pénzt nélkül...2015. ápr. 22. 15:20
1/11 anonim válasza:
Legyél te is luxusprosti.1 hét alatt 1 millió
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nő, nem nézek ki olyan jól. :D
2015. ápr. 22. 15:41
3/11 anonim válasza:
Azzal kezdj el foglalkozni, amiben szerinted a legjobb vagy és ne hagyd hogy bárki beleszóljon. Ha közben rájössz arra hogy nem neked való, mert sokan jobbak nálad, akkor keress mást. Egyszer meg fogod találni.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy pont egy mesekönyv segítene rajtam. :D
2015. ápr. 22. 16:23
6/11 anonim válasza:
Nem fog segíteni rajta egy mesekönyv. Általános törvényeket fogalmaz meg a biblia amit minden normális ember követ vallástól függetlenül. Kiinduló pontnak megfelel, de mindenki úgy irányítja az életét ahogy neki megfelel.
Erre törekedj.
8/11 anonim válasza:
Ha rájössz egyszer, hogy mi a mese és a valóság közti különbség, akkor talán Kevésbé leszel az anyagi világ rabja, beleértve az anyagiakat is.
9/11 anonim válasza:
Mindenki az anyagi világ rabja, kivéve azokat akik megpróbálják kivonni magukat alóla...
10/11 A kérdező kommentje:
Én nem kivonni akarom magamat belőle, hanem érvényesülni benne.
2015. ápr. 22. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!