El rontom az életemet, ha nem utazgatok külföldre?
Figyelt kérdés
A rokonok most is arról beszélgetnek,ki hova utazott,meg hova fog utazgatni (jó hogy nekik csak erre van gondjuk)2015. máj. 3. 10:47
11/17 anonim válasza:
Nem kell hozzá sok, csak szemfülesnek kell lenni. Mint írtam, én 1 napokra is hajlandó vagyok utazni minden kényelmet mellőzve, és voltam már minimálbéres és munkanélküli is (gazdag még nem).
12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy sokfelé tudnám költeni a pénzt de még így sem elég.
2015. máj. 3. 14:35
13/17 anonim válasza:
De miért hasonlítod magad másokhoz? Miért zavar, ha ők az élményeikről mesélnek? Ha ezzel piszkálnak, állítsd le őket. Esetleg te is utaznál? Akkor meg keress olcsó megoldást, ahogy én, és ne panaszkodj.
14/17 anonim válasza:
Olaszországban és Horvátországban kellemes volt sétálgatni a tengerparton, de ha arra gondolok, hogy Magyarországon a Tiszánál és a Bodrognál milyen volt nyaralni, és úszkálni, meg csónakázni, nekem az is ugyanolyan jó volt. Utálok hazajönni a nyaralásból. Általában ott szeretnék maradni.
A Balatont viszont nem szeretem annyira, az nem feelinges nekem. Tokajban szeretek nyaralni.
15/17 anonim válasza:
én is ezt mondtam, ha nincs elég pénzed szar melóban dolgozol...
na ott rontottad el az életed
16/17 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam,egyenlőre nem dolgozom,de attól még van pénzem,csak én sajnálom az ilyen dolgokra a pénzt,abból ezer más dolgot tudok vagy tudnék vásárolni.
2015. máj. 4. 23:39
17/17 anonim válasza:
De figyelj, ha neked ez nem vágyad, miért nyavalyogsz azon, ha másnak meg igen? Én nem érzem pazarlásnak az utazásaimra költött pénzt, sőt, de ha másnak mások a vágyai, semmi közöm hozzá, nem akarok senkit meggyőzni, azért remélem, hogy a leendő párom partnerem lesz ebben a vágyamban, mert nem bírnék évekig otthon gubbasztani, és az se lenne jó, ha én elmennék egy hétvégére, ő meg otthon maradna. De más véleménye nem számít. Neked miért számít? Állítsd le őket, ha nyaggatnak, mondd meg nekik, hogy neked így jó, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!